Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PRAKTIKA_4_KURS.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
2.21 Mб
Скачать

Зміст

Вступ……………………………………………………………………………

Розділ1………………………………………………………………………….

1.1 Найменування та місцезнаходження компанії ………………………..

1.2 Історія компанії…………………………………………………………...

1.3 Загальні дані про компанію…………….. ……………………………...

1.4 Інженерно-технічне забезпечення…………………………………........

1.5 Ліцензії, свідоцтва та сертифікати……………………………………...

1.6 Діяльність компанії……………………………………………………….

1.7 Обовязки компанії…………………………………………………………

Розділ 2…………………………………………………………………………

2.1 ПАТ «Укргідропроект»…………………………………………………

Список використаної літератури……………………………………………..

Вступ

Головною метою виробничої практики – навчитися бачити недоліки виробництва та вміти їх виправляти, побачити нове і сприяти його впровадження в життя, вміти обґрунтувати свої рішення.

Ця друга технологічна практика дає можливість нам – студентам закріпити та поглибити знання отриманні при вивченні як загально технічних дисциплін, так і суспільних наук.

Коли мова йде про розвиток економіки держави, усі знають, що без розвитку мережі доріг виконати цю задачу неможливо. Нема прикладів розвитку суспільства, яке немає якісних доріг. Лише при збереженні та розвитку доріг можливе соціальне покращення стану населення.

Розділ 1

1.1 Найменування і місцезнаходження компанії

1. Повне найменування: Публічне акціонерне товариство - “Укргідропроект”.

2. Скорочене найменування Інституту: ПАТ “Укргідропроект”.

3. Місцезнаходження Підприємства –61166, Україна, м. Харків, пр.Леніна 9, Чернівецька обл. м. Новодністровськ.

1.2 Історія компанії

Історія Публічного акціонерного товариства «Укргідропроект» почалася більше 80 років тому, коли 25 травня 1927 рішенням уряду було створено Бюро водних досліджень, що перетворилося з часом в потужний інститут по проектуванню водогосподарських та гідроенергетичних об'єктів.

       Каскади ГЕС на Дніпрі та Дністрі, за кордоном, споруди атомних та вітрових електростанцій, водосховища, великі канали в Донбасі і Придніпров'ї, судноплавні споруди, лінії електропередач, підстанції, мости, дороги, підприємства будіндустрії, жілпоселка - такий обширний профіль діяльності Укргідропроекту.

      На всіх етапах розвитку, проектуючи складні і унікальні споруди, інститут був ініціатором впровадження багатьох технічних рішень, розроблених і здійснених вперше в країні, що забезпечили не тільки значну економію коштів, а й нову якість.

Створене в 1927 році, ПАТ «Укргідропроект» за минулі роки перетворилося в найбільшу інжинірингову компанію в області гідроенергетичного і водогосподарського будівництва. За проектами наших фахівців побудовані каскади гідроелектростанцій на річках Дніпро та Дністер, обгрунтовано будівництво гідроакумулюючих електростанцій (ГАЕС) на річках Дністер, Південний Буг, а також Канівської ГАЕС на р. Дніпро.

Сьогодні за нашими проектами триває будівництво найбільшої в Європі Дністровської ГАЕС та Ташлицької ГАЕС на р. Південний Буг. У 1995 р за нашими проектами почато реконструкцію ГЕС Дніпровського каскаду.

Значна частина діяльності пов'язана з виконанням проектних робіт і наданням інжинірингових послуг за межами України. За останні 15 років було запроектовано 11 гідровузлів у В'єтнамі, багато з яких вже успішно експлуатуються і будуються, а також об'єктів в Мексиці, Венесуелі, Іраку та інших країнах.

Подолавши найважчий спад, викликаний переходом на нові умови господарювання, Укргідропроект зберіг свою профільну спрямованість, кадрове ядро, рейтинг, за рахунок активної діяльності як на внутрішньому, так і міжнародному ринку.

З 1994 р Укргідропроект реорганізований у відкрите акціонерне товариство зі 100% приватним акціонерним капіталом, а в кінці 2009 року, з урахуванням чинного законодавства України, перетворений в публічне акціонерне товариство

1.3 Загальні дані про компанію

ПАТ «Укргідроенерго» (далі – УГЕ), ​головна гідрогенеруюча компанія України, яка забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти і потужності, мобільний аварійний резерв в об'єднаній енергосистемі України.

До складу ПАТ «Укргідроенерго» входять станції:

― Київська ГЕС – 440 МВт.

― Київська ГАЕС – 235,5 МВт.

― Канівська ГЕС – 489,5 МВт.

― Кременчуцька ГЕС – 637,7 МВт.

― Дніпродзержинська ГЕС – 374 МВт.

― Дніпровська ГЕС (1,2) – 1535 (629+906,2) МВт.

― Каховська ГЕС – 334,8 МВт.

― Дністровська ГЕС – 702 МВт.

― Дністровська ГАЕС* – 648 МВт.

― Сумарна встановлена потужність станцій УГЕ 5 396,5 МВт*;

― Виробництво електроенергії – 13,8 млрд. кВтг/рік;

― Кількість гідроагрегатів – 102

― Загальна корисна ємність водосховищ 21 км3

― Загальна протяжність земляних гребель 100 км

― Загальна чисельність компанії – 2957 осіб

― Напори на станціях Дніпровського каскаду складають 8 - 35 м.

* З урахуванням ГА-2 Дністровської ГАЕС – 324 МВт, на якому тривають пускові операції

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]