Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PZTED_No4 (2).doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
3 Mб
Скачать

Практичне заняття №4 розробка маршруту доставки вантажу у міжнародному сполученні

  1. На основі вихідних даних розроблено два альтернативні маршрути руху транспортного засобу у міжнародному сполученні за напрямком Україна (Київ) – Данія (Вайле).

Маршрути:

  1. Україна- Польща-Німеччина-Данія

  2. Україна-Угорщина-Хорватія-Словенія

  1. Пункт пропуску на кордоні (Україна-Польща) – Ягодин

Ягодин — пункт контролю через державний кордон України на кордоні з Польщею. Через пропускний пункт здійснюється два види пропуску: залізничний та автомобільний.

Розташований у Волинській області, Любомльський район, поблизу села Старовойтове на автошляху Е393, з яким збігається М07. З польського боку розташований пункт пропуску «Дорогуськ» на однойменному автошляху в напрямку Холма.

Вид пункту пропуску — автомобільний. Статус пункту пропуску — міжнародний.

Характер перевезень — пасажирський, вантажний.

Окрім радіологічного, митного та прикордонного контролю, автомобільний пункт пропуску «Ягодин» може здійснювати санітарний, фітосанітарний, ветеринарний, екологічний контроль та контроль Служби міжнародних автомобільних перевезень.

Автомобільний пункт пропуску «Ягодин» входить до складу митного посту «Ягодин» Ягодинської митниці. Код пункту пропуску — 20502 01 00 (11).

Режим роботи: цілодобово.

Щоб прискорити вантажопотік з Європи, в МАПП «Ягодин» задіяно 13 смуг руху для пасажирського та 13 смуг руху для вантажного автотранспорту, три бокси поглибленого огляду, що сприяло мінімізації, спрощенню та значно прискорило здійснення митних процедур.

На "Ягодині" введена автоматизована система "фільтр пункту пропуску": сканер для вантажних автомобілів дозволяє здійснювати контроль без відкриття вантажного відсіку і вивантаження товарів. Таким чином, скорочується час проходження процедур. Крім того, забезпечено швидке оформлення вантажів, транспортних засобів і громадян. Час митного оформлення становить для вантажного автомобіля є 2:00, автобуса - 30 хвилин, легкового автомобіля на зеленому коридорі - до 10 хвилин, громадянина - 2 хвилини.

Пункт пропуску на кордоні (Україна-Угорщина) – Чоп (Тиса)-Загонь

Чоп — пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Угорщиною. Автомобільний пункт пропуску має назву Чоп (Тиса), залізничний — Чоп (Дружба).

Розташований у Закарпатській області, місто Чоп. Залізничний контроль здійснюється на залізничній станції Чоп. Автомобільний безпосередньо за містом, яке розташоване на автошляху E573, із яким збігається М06. З угорського боку знаходиться пункт пропуску «Загонь», медьє Саболч-Сатмар-Береґ, на аналогічному автошляху у напрямку Ньїредьгаза.

Вид пункту пропуску — залізничний, автомобільний (від 01.12.98 пішохідний та велосипедний рух закрито).

Статус пункту пропуску — міжнародний.

Характер перевезень — пасажирський, вантажний.

Окрім радіологічного, митного та прикордонного контролю, автомобільний пункт пропуску «Чоп» може здійснювати санітарний, фітосанітарний, ветеринарний, екологічний та контроль Служби міжнародних автомобільних перевезень.

Автомобільний пункт пропуску «Чоп» входить до складу митного посту «Тиса» Чопської митниці. Код пункту пропуску — 30502 04 00 (11).

Кількість смуг руху (шляхів): 18

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]