Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт_по_практике.docx
Скачиваний:
18
Добавлен:
29.02.2016
Размер:
1.87 Mб
Скачать

ВСТУП

Завдання професійної переддипломної практики - узагальнення та вдосконалення знань і практичних навичок, отриманих студентами у процесі навчання. Ознайомлення безпосередньо в підприємствах різної форми власності з сучасними технологіями, організацією праці й економікою виробництва, підготовка (збір) матеріалів для дипломного проекту.

Основні завдання практики:

• вивчення досвіду організації інженерно-технічної служби і набуття навичок організації раціонального використання, зберігання і технічного обслуговування машинно-тракторного парку, машин і обладнання;

• вивчення організаційно-економічних основ підприємства, поглиблення економічних знань з планування керівництва, обліку й аналізу ефективності використання техніки.

Практика проводиться в сучасних підприємствах різної форми власності, науково-виробничих об'єднаннях за місцем проживання і роботи молодших спеціалістів помічником (дублером) керівником середньої ланки.

Студенти ознайомлюються з майбутньою роботою, місцем проживання, побутовими умовами, колективом.

Керівництво підприємства надає допомогу студентам у виконанні програми, зборі матеріалів для дипломного проектування.

За наявності в підприємстві вакантних місць студенти можуть бути зараховані на штатні посади за умови, що робота на цих посадах буде задовольняти вимоги програми практики. Керівництво переддипломною практикою з боку навчального закладу здійснюється викладачами спеціальних дисциплін шляхом бесіди зі студентами, надання їм теоретичної і методичної допомоги у веденні звіту-щоденника.

Щоденний контроль за виконанням програми практики здійснює керівник практики від підприємства шляхом перевірки й оцінки якості праці практикантів і виявлення рівня набутих ними навичок.

Зауваження і вказівки керівників практики від навчального закладу і підприємства заносяться в звіт-щоденник студента і враховуються при загальній оцінці практики.

Після проходження практики студенти повинні вміти:

• самостійно складати плани роботи, графіки експлуатації і ремонту машин і обладнання;

• застосовувати сучасну, прогресивну технологію виробництва сільськогосподарських культур і тваринницької продукції;

• керувати роботою майстерень і забезпечувати високоякісний ремонт та технічне обслуговування машин і механізмів;

• працювати на випробувальних і регулювальних стендах, користуватись контрольно-вимірювальними приладами та інструментами. Користуватись електронно-обчислювальними машинами, засобами диспетчерського управління;

  • розрахувати необхідність у паливно-мастильних матеріалах машин і обладнання, визначити технічний стан машин і обладнання за допомогою діагностичних установок і приладів;

  • аналізувати економічні показники використання техніки і визначати економічну ефективність її застосування, приймати обґрунтовані управлінські рішення і контролювати їх виконання. Організовувати працю на виробничих дільницях, оформляти первинну документацію з обліку і звітності. Визначити економічні показники роботи відділу, дільниці, ланки;

  • гарантувати безпеку праці;

  • контролювати якість ремонтних робіт і виявляти причини браку;

  • складати документацію на списання машин, які виробили амортизаційний строк і непридатні до експлуатації;

  • організовувати технічне обслуговування і ремонт машинно-тракторного парку;

  • користуватись державними галузевими стандартами, техніч­ними умовами, технологічною довідковою та іншою документацією.

Про компанію «Цеппелін Україна тов»

ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» - ексклюзивний офіційний дилер на українському ринку всесвітньо відомої компанії Caterpillar®. Ми є частиною великої міжнародної мережі компаній, яка займається поставками промислової, сільськогосподарської та будівельної спецтехніки. Zeppelin GmbH - німецький промисловий концерн, представлений в 20-ти країнах по всьому світу в сфері дилерства та виробництва.  

Пропонована нашою компанією широка номенклатура продукції допомагає клієнтам вирішувати завдання будь-якої складності - від земляних робіт до електропостачання збудованого об'єкта. Поряд з спецтехнікою Cat®, застосовуваної в будівництві, гірничій, нафтогазової та лісозаготівельної промисловості, ми пропонуємо широкий асортимент дизельних і газових двигунів, систем і генераторів Cat і MAK. 

Штаб-квартира компанії знаходиться в Києві, ми активно розвиваємо торгові представництва по всій країні. Відкрито 6 філій, створена мережа сервісних центрів, пунктів торгівлі запасними частинами, а також навчальний центр. За рівнем кваліфікації сервісного обслуговування компанія здійснює постійний контроль, організовуючи навчання сервіс-інженерів у власному навчальному центрі, а також в компаніях-постачальниках обладнання.

Всі наші зусилля спрямовані на розвиток довгострокового партнерства з нашими клієнтами. Ми поставляємо передові технології та пропонуємо кращий сервіс для їх обслуговування, тим самим ми сприяємо зростанню ефективності та зміцненню бізнесу наших партнерів. Ми - партнери наших клієнтів. Для нас це означає: 

  • пропонувати широкий спектр продукції та послуг;

  • надавати повну інформацію про економічну ефективність і технічні параметри застосування придбаної спецтехніки;

  • застосовувати індивідуальний підхід у вирішенні фінансових питань співпраці з кожним клієнтом;

  • знаходитися на зв'язку 24 години на добу.

Ми поставляємо нашим клієнтам комплексні, високотехнологічні та економічно ефективні рішення в різних галузях:

  • промислове та цивільне будівництво;

  • будівництво і ремонт доріг;

  • гірничо-видобувна промисловість;

  • мала енергетика;

  • нафтогазова індустрія;

  • лісозаготівельна промисловість;

  • сільськогосподарське виробництво.

Історія компанії

26 листопада 1998 — розпочала свою діяльність ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» як незалежна структура, ексклюзивний офіційний дилер компанії Caterpillar.

1998 р. — компанія розширює свій бізнес і відкриває новий напрямок - продаж силових установок та суднових двигунів, де компанія представляє продукцію таких світових брендів Olympian, Сaterpillar.

2002 р. — Цеппелін Україна стає офіційним дилером компанії Сlaas на території південного узбережжя України.

2005 р. — Цеппелін Україна стає офіційним ексклюзивним дилером компанії Bourgault.

2005 р. — Цеппелін Україна стає офіційним дилером компанії Gregoire Besson.

2006 р. — Цеппелін Україна стає офіційним дилером компанії Terex O & K.

2007 р. — був відкритий власний навчальний центр, де фахівці компанії та працівники сервісних центрів щорічно проходять курси підвищення кваліфікації.

2010 р. — Цеппелін Україна стає офіційним дилером компанії Berthoud.

2011 р. — Цеппелін Україна була визнана дилером компанії Caterpillar бронзового рівня.

2012 р. — Цеппелін Україна є дилером «Shandong SEM Machinery Co.» - Торгова марка SEM.

2012 р. — старт продажів на території України гідравлічних екскаваторів з прямою лопатою Caterpillar 6060 AC FS. Висота машини з максимально піднятим ковшем дорівнює п'ятому поверху житлового будинку.

2012 р — Цеппелін Україна стає офіційним дилером AGCO і пропонує техніку Challenger, Fendt, Massey Ferguson

2013 р — Відкриття унікального в Україні Центру з ремонту та обслуговування великих вузлів і агрегатів Caterpillar (CRC - Component Rebuild Center) на Єристівському ГЗК.

1 грудня 2013 р — Цеппелін Україна офіційно відкрила напрямок техніки для підземних робіт.

2015 р — Цеппленін Україна розширює лінійку брендів агропромислової техніки: Rabe, Krampe, Capello.