Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
екзамен по устаткуванню.docx
Скачиваний:
54
Добавлен:
01.03.2016
Размер:
33.6 Кб
Скачать

31. Фритюрниця електрична фе-20-01

Фритюрниця електрична секцільно модульна , кількість жиру – 20 л. одн. Заливна -01 встонов. На підставку. Складається з :

  1. Робоча камера – прямокутний робочий влив із нержавіючої сталі , дно виконано з нахилом до центру де розташовується відстійник і фільтро стакан для зливу жиру.

  2. Ванна облицьована з 4 сторін металевими листами.

  3. Між ванною і облицюванням шар теплової ізоляції.

  4. Нагрівальні елементи- три тена які скріплені в єдиний блок у вигляді підйомного стола і розташовані на дні ванни.

  5. На передній панелі розташована сигнальна лампа і датчик реле температури ТР -4к .

Фритюр використовують протягом 40 год. і після 40 год відбувається санітарна обробка з миючими засобами.

32. Жаровня електрична жве-720.

Жаровня електрична вращяющая. Призначена для випікання млинцьової стрічки , обсмажування з

одного боку і нарізання її на напівфабрикат 240х280 мм. Складається з:

  1. Металевої рами облицьована з трьох сторін металевими листами.

  2. Електричний привід складається з: електричного двигуна, червячного редуктора, двох ланцюгових передач, рейкової передачі які приводять в дію барабан що обертається ніж відсікач .

  3. Бак для тіста на 30 л з фільтруючою сіткою кришкою і пробковим краном.

  4. Нахилений латок для тіста з циркуляцією холодної води під ним.

  5. Робоча камера – це пустий всередині чавуний барабан який обертається всередині барабана розташовані нагрівальні елементи в ЖВЕ-720 – це кварцова трубка.

  6. Скрипковий ніж

  7. Ніж відсікач в металевих стійках

  8. Латок для укладки напівфабрикатів.

Температера поверхні барабана регулюється термоелектричним термометром і мілівальтметром.

33. Електрогриль ге-4.

Застосовується в невеликих спеціалізованих підприємствах , його підставка виконана з тонкої листкової сталі і встаноалюється на 4 ніжках . До підставки кріпиться робоча камера , а також камера для розміщення електродвигуна і тумблерів включення електоронагрівачів і електродвигуна . У верхній частині парової камери під алюмінєвим відбивачем закріплені два кварцові випромінювачі. Обробляються вироби на вертелі що обертаються. Він має два розсувних утримувача, між якими закріплюється тушка птиці або великі шматки мяса.

34. Шафа жарильна шже - 0,85 (0,51) .

Універсальні жарочні шафи ШЖЕ-0,51 і ШЖЕ-0,85

Складаються відповідно з трьох і п'яти камер, у кожній з яких вміщено по одному листу.

Обігрів камер проводиться за допомогою ІЧ-генераторів (нихромовая спіраль в кварцовою трубці), розташованих у верхній і нижній частинах камери.

Температура всередині камер регулюється за допомогою датчиків - реле температури в діапазоні 100 ... 3000С. Шафи призначені для смаження, випічки і доведення до готовності кулінарних виробів і працюють з використанням функціональних ємностей. Ці шафи є частиною параметричного ряду універсальних шаф з інфрачервоним нагрівом, що включає шафи з числом дек 3, 5, 6, 8, 9, 10, що відповідає підприємствам різної потужності.

35. Шафа пекарська шпесм – 3.

Складається з 3 залізних коробів (камер). Внутрішній і зовнішній простір між якими заповнений тепло ізоляційними матеріалом – фольгою. Кожна з камер закривається дверцятами , між подвійними стінками у яких також знаходиться – теплоізоляція. Щільність закривання забезп. Пружинами котрі встоновлені на кожну з дверцят . У внутрішньому коробі , який утворює робочу камеру зверху і знизу встоновлені електричні тени. Нижні тени закриті падовим листом. Робоча температура в камерах підтримується автоматично за допомогою терморегулятора ТРЦ. Можна використовувати всі три секції одночасно , а також і по одній.