Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metod 5 2.doc
Скачиваний:
229
Добавлен:
01.03.2016
Размер:
415.23 Кб
Скачать

Чернігівський національний педагогічний університет

імені Т.Г. Шевченка

Факультет початкового навчання

Кафедра мов та методики їх викладання у початковій школі

Городнича Л.В., Радченко М.В.

« Upbringing»

навчально-методичний посібник

для самостійної роботи

студентів 5-го курсу факультету початкового навчання за спеціалізацією «Іноземна мова (англійська)»

Чернігів-2011

УДК 821.111(075.4)

ББК

Рецензенти: Градобик М.С., кандидат філол. наук, доцент

Конотоп О.С., канд. пед. наук, старший викладач

Городнича Л.В., Радченко М.В. “Upbringing” навчально-методичний посібник для самостійної роботи для студентів 5-го курсу факультету початкового навчання за спеціалізацією «Іноземна мова (англійська)» - Чернігів, 2011 - 63с.

ББК Ш 143.21-9.8

Рекомендовано до друку кафедрою мов та методики їх викладання у початковій школі (Протокол №7 від 24.02.2011)

© Городнича Л.В.

Радченко М.В., 2011

Передмова

Посібник укладений з метою організації самостійної роботи студентів 5-го курсу спеціалізації «Іноземна мова (англійська)» з теми «Upbringing».

Навчально-методичний посібник складається з чотирьох основних розділів: Reading, Vocabulary, Render the articles, Grammar Practice.

Завдання розроблено відповідно до програм «Програма з англійської мови для університетів/інститутів (п’ятирічний курс навчання)»: Проект / Колектив авт.: С.Ю. Ніколаєва, М.І. Соловей (керівники), Ю.В. Головач та ін. – Київський національний лінгвістичний університет, Британська Рада, Міністерство освіти і науки України: Нова книга, 2001. – 245 с. та «Програма з англійської мови для студентів 1-5 курсів спеціальності № 7.0101102 «Початкове навчання, англійська мова». – Вінниця: Вінницький державний педагогічний університет імені М.М. Коцюбинського, 1998; Навчальна програма «Практичний курс англійської мови» для студентів 5-го курсу (укладач Городнича Л.В.).

Завдання у частині «Reading» розроблені з метою розвитку у студентів вміння розуміти основний зміст тексту різного жанру і стилю; виділяти головну думку або ідею твору чи проблему, якої автор в ньому торкається, диференціювати основну і другорядну інформацію, усвідомлювати взаємозв’язок подій і фактів, узагальнювати отриману інформацію, робити власні висновки та оцінки з урахуванням комунікативного завдання. Для вдосконалення лексичних навичок з теми пропонуються вправи у розділі «Vocabulary». З метою розвитку вмінь орфографічно та пунктуаційно правильно писати в межах лексичного мінімуму змістового модуля, зв’язно та логічно висловлювати думки письмово студентам пропонуються статті з розділу «Render the articles». У розділі «Grammar Practice» укладено вправи на удосконалення граматичних навичок з тем “The Passive”, “Articles”, “Infinitive and Gerund”, “Conditiоnals”, “Reported Speech”.

Module II Upbringing

I reading

1. Read the letter written to a newspaper, and answer the questions.

a. According to the writer, what have children lost these days, and what have they gained?

b. What is wrong with school?

c. How does he characterize the 1960s and the 1980s?

d. What are youth's problems?

e. In what ways does the writer criticize youth? Is it for the things parents are traditionally critical about (for example being untidy, irresponsible, or lazy), or is it something different? Discuss your answers in your own groups.

LETTER

Pennington street, The Highway, London E1 9XW

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]