Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

мова

.docx
Скачиваний:
14
Добавлен:
01.03.2016
Размер:
14.09 Кб
Скачать
  1. Технологія раннього та інтенсивного навчання грамоти М.Зайцева, Г.Домана. Розробити фрагмент уроку навчання грамоти, на якому використовуються елементи технології М.Зайцева

  2. Оптимізація навчання 6-7-річних учнів письма. Розробити фрагмент уроку навчання грамоти з використанням новітніх технологій.

  3. Використання технології саморозвитку та інтуїтивного письма М.Монтессорі на уроках навчання грамоти. Розробити фрагмент уроку з використанням елементів технології М.Монтессорі

  4. Нетрадиційний підхід у навчанні каліграфічного письма. Розробити фрагмент уроку навчання грамоти з використанням нетрадиційного підходу.

  5. Інноваційні педагогічні технології навчання грамоти у початковій школі. Фрагмент заняття за вибором студента.

  6. Використання ігрових технологій на уроках української мови та читання. Розробити фрагмент уроку української мови, на якому застосовуються ігрові технології (клас і тема – за вибором студента).

  7. Проблемне навчання на уроках української мови. Розробити фрагмент уроку української мови, на якому використовується проблемна ситуація (клас і тема – за вибором студента)

8- Розвиток творчої особистості (ТРВЗ) на уроках читання та розвитку мовлення. Розробити фрагмент уроку класного читання, на якому відбувається формування творчої особистості (тема і клас – за вибором студента).

9Використання технології критичного мислення (ЧПКМ) на уроках читання. Розробити фрагмент уроку читання, на якому використовуються технології критичного мислення (клас, тема – за вибором студента).

  1. Використання проектних технологій на уроках української мови і читання. Розробити фрагмент уроку української мови з використанням проектних технологій.