Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Diplom_Suprun_A_S / ДОВІДКА ПРО ВПРОВАДЖЕННЯ

.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
02.03.2016
Размер:
23.04 Кб
Скачать

ДОВІДКА ПРО ВПРОВАДЖЕННЯ

Дана Супруну Олександру Сергійовичу, на дипломну роботу: «Оцінка фінансового стану та шляхи його покращення на прикладі ПСП «Банівка»».

Розроблені рекомендації будуть впроваджені у виробничому процесі, а саме:

1. Для збільшенню виробництва продукції в ПСП «Банівка» пропонується нова серія мінерального добрива «Добрин – Ріст», добрива повністю збалансовані мікро- та макроелементами, використовуються для підживлення урожайності сільськогосподарських культур. Збалансованість елементів забезпечує інтенсивний ріст і розвиток рослин, підвищує схожість, покращує стійкість до шкідників і хвороб.

2. Забезпечити ПСП «Банівка» програмою «1С: Бухгалтерія». Це дозволить оперативне ведення обліку, обробку і формування вихідної інформації; забезпечення її контролю; збільшення швидкості обміну інформацією між управлінськими органами і керованими об’єктами; скорочення ручної праці, пов’язаної з розрахунками аналітичних показників і заповненням форм внутрішньої бухгалтерської звітності; зменшення витрат часу на підготовку інформації; значне вдосконалення самого процесу організації обліку та формування показників бухгалтерської звітності.

3. Послуга «Кліент-Банк» на підприємстві ПСП «Банівка» надає йому ряд преваг серед яких: «Клієнт-Банку» автоматизовано підготовку таких документів, як платіжне доручення, меморіальний ордер, заява на переказ валюти; при користуванні «Клієнт-Банком» зростає швидкість проходження платежів; користування «Клієнт-Банком» робить спілкування з банком необмеженим у часі, оскільки технічні можливості більшості програмних комплексів дозволяють цілодобово відправляти документи до банку і проглядати отримані звідти.

Директор О.В. Николенко

ПСП «Банівка»

Соседние файлы в папке Diplom_Suprun_A_S