Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Кваліфікаційна практика_магістри_2011.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
205.82 Кб
Скачать

Вінницький фінансово-економічний університет

Кафедра обліку і аудиту

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

та програмні робочі матеріали

з кваліфікаційної практики

за напрямом 0501 “Економіка і підприємництво”

(для студентів спеціальності 8.050106 “Облік і аудит”

денної та заочної форми навчання)

Вінниця 2011

ВІННИЦЬКИЙ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра обліку і аудиту

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

та програмні робочі матеріали

з кваліфікаційної практики

за напрямом 0501 “Економіка і підприємництво”

(для студентів спеціальності 8.050106 “Облік і аудит”

денної та заочної форми навчання)

Затверджено

на засіданні кафедри

Облік і аудит”

Протокол № 7 від 15.12.2010 р.

Вінниця 2011

Методичні вказівки та програмні робочі матеріали з кваліфікаційної практики за напрямом 0501 “Економіка і підприємництво” (для студентів спеціальності 8.050106 “Облік і аудит” денної та заочної форм навчання). – Вінниця: ВФЕУ, 2011. - 30 с.

Укладач: проф. Боднар Т.П.

Рецензент: д.екон.н. Погрібний І.Я.

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Кваліфікаційна (переддипломна) практика є важливою складовою частиною навчального процесу підготовки магістра і має за мету поглиблення та закріплення теоретичних знань, удосконалення практичних навичок, необхідних для роботи в умовах ринкової економіки. Згідно із Законом України “Про вищу освіту”, Положенням про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, Положенням про організацію практики студентів у ВФЕУ та з навчальним планом підготовки магістрів за програмою “Облік і аудит” студенти денної форми навчання проходять кваліфікаційну практику терміном 4 тижні в 10-му семестрі з 04 квітня по 01 травня перед підготовкою дипломної роботи, студенти заочного відділення з 09 травня по 05 червня.

Допуск студентів до практики оформлюється наказом ректора відповідно до подання кафедри. В наказі зазначаються терміни проведення та бази практики, наводиться список студентів і керівників від кафедри, які закріплені за кожним студентом і базою практики.

Кожний студент отримує організаційно-методичні матеріали щодо організації навчання в умовах поглибленої практичної підготовки, складає графік проходження кваліфікаційної практики, якого він зобов’язаний суворо дотримуватись, індивідуальне завдання з наукової теми та вимоги щодо написання магістерської дипломної роботи, а також виконання завдань з кожної дисципліни магістерського рівня, отримує “Щоденник практики” та направлення на практику, завірене підписом завідувача кафедри та печаткою ВНЗ. Прибуття студента на місце практики підтверджується відповідним записом у щоденнику (підпис першої особи та печатка, посада керівника від бази практики, його прізвище, ім’я та по-батькові).

Перед початком практики студенти проходять на базі практики інструктаж з охорони праці та техніки безпеки, згідно з встановленим порядком на базі практики. На період практики студенти можуть бути зараховані на штатні посади у структурні підрозділи бази практики.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]