Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

цаль №1 / 6 п_ч

.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
14.85 Кб
Скачать

Завдання 6

Одним із основних факторів росту продуктивності праці є справедливість в заробітній платі і її трудова мотивація. На сьогоднішній день існує небезпека суттєвого розриву в доходах населення та низький рівень доходів основної кількості населення, що загрожує політичній і економічній нестійкості країни. Несправедлива оплата праці роз’єднує колектив, формуючи почуття заздрості і незадоволеність керівництвом.

На нашу думку, якщо підлеглий звернувся до керівника зі скаргою щодо несправедливої оплати праці порівняно з колегами, то в даному рішені керівника щодо підлеглого значіть є певні сумніви щодо його роботи, або підлеглий не досить активно працює і ще можливо запізнюється на роботу, також ще залежить зарплата від того яку посаду займає підлеглий, то в такому випадку керівник вирішив йому знизити заробітну плату. Щоб той в подальшому ставився до роботи відповідально.

Ми вважаємо, що потрібно в даному випадку використати такі дії як: роз’яснити підлеглому стосовно того що він займає посаду не таку як інші його колеги і тому його заробітна плата відрізняється від інших; також можна запропонувати йому невелику винагороду за виконану ним роботу, щоб у майбутньому в підлеглого був стимул краще працювати, а завдяки цьому можна просунутись дальше по службі (посаді).

Ще можна сказати, що у менеджерів існує поняття: головне завдання керівника – мотивувати людей, але в той же час знаємо, що тільки через підвищення заробітної плати справи у корпорації не поправити. Людину неможна чим-небудь «мотивувати», необхідно виявити її власні мотиви і підібрати до них відповідний стимул. Пошук мотивів і підбір адекватних стимулів, показує, що не все те, що стимулює одного, буде стимулювати іншого. У кожної людини свої мотиви, і в різний момент часу вони різні.

Соседние файлы в папке цаль №1