Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
22
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
32.77 Кб
Скачать

РОЗДІЛ 2

АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА

2.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства

Дочірнє іноземне підприємство „Полтава-Білаз-сервіс” у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю (ЛТД), надалі „Підприємство” створюється ВО „Білоруський автомобільний завод”, надалі буде носити назву „Засновник”. ВО „Білоруський автомобільний завод” є іноземним інвестором в Україні. Підприємство є суб’єктом інвестицій ВО „Білоруський автомобільний завод” Республіки Білорусь в Республіці Україна.

Єдиним Засновником Підприємства є ВО „Білоруський автомобільний завод”, діючий на основі свого Статуту.

Юридична адреса Засновника: м. Жодіно, Мінська область, розрахунковий рахунок № 301200055014 а Акціонерному комерційному промбудбанку в м. Жодіно.

Загальне керівництво Підприємством здійснює виробнчо-сервісна фірма ВО „Білаз-сервіс”.

Юридична адреса виробничщ-сервісної фірми „Білаз-сервіс”: 222160, Республіка Білорусь, м. Жодіно, Мінська область, пр. миру, 19, розрахунковий рахунок №267716 в Акціонерному комерційному промбудбанку м. Жодіно, МФО 342.

Повна назва Підприємства: Дочірнє іноземне підприємство „Полтава-Білаз-сервіс” у вігляді підприємства з обмеженою відповідальністю (ЛТД). Скороченв а назва Підприємства: ДІП „Полтава-Білаз-сервіс” ЛТД.

Підприємство є юридичною особою згідно законодавства України. Воно отримує права юридичної особи з дня його реєстрації, яка проводиться в порядку, встановленому законодавством України.

Підприємство має право від свого імені заключати договори, отримувати майнові та особтсті немайнові права і виконувати зобов’язання, пов’язані з його

Зм.

Арк.

№ докум

Підп.

Дата

п4ЕП1 05216 ДР

Аркуш

Розробив

Прокопенко І.А.

38