Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvitsenyk.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
2.42 Mб
Скачать

ЗМІСТ

Вступ2

1 Загальне ознайомлення з роботою об'єкта практики 3

1.1 Коротка техніко-економічна характеристика об’єкта практики 3

1.2 Оцінка комплексу технічних засобів обробки інформації 5

3 НАЛАШТУВАННЯ EPOS-СИСТЕМИ 10

4 Тестування EPOS-СИСТЕМИ 13

5 отримання та аналіз результатів 15

висновок 23

Перелік використаних джерел 24

ВСТУП

Важливим етапом навчання у Тернопільському Національному Університеті імені Івана Пулюя є навчальна практика, яку студенти проходять в кінці першого курсу.

Підчас проходження практики ми самостійно на робочому місці виконували завдання керівника практики, показуючи хто на що здатен, не за університетським комп`ютером, а в ситуації реального життя.

Навчальна практика являє собою своєрідне випробування, в якому кожен показує, що він навчився підчас навчання в університеті, вона є основною складовою підготовки молодих спеціалістів .

Перебуваючи на робочих місцях, студенти здійснюють оцінку роботи підприємства, управління, та обслуговування обчислювальної техніки, навчаються і намагаються забезпечити оптимальний режим роботи, а також досліджують програмне забезпечення підприємства.

Метою проходження практики є формування у студентів професійних навичок щодо виконання певних завдань, які потребують професійної підготовки та знань, набутих під час навчання. Також метою практики є створення відповідної робочої атмосфери, яка буде необхідною в майбутньому, закріплення теоретичних знань за допомогою практичних занять, глибше ознайомлення з архітектурою комп’ютера та деякими програмами, набуття навичок постійно поновлювати свої знання, прагнути до більшого, та застосовувати це все у власній діяльності. Під час практики студент може відчути на собі робочий ритм підприємства , навчитися працювати в команді. Практика дає змогу зрозуміти суть обраної професії та виявити себе у певного виду діяльності.

Навчальна практика призначена для ознайомлення із майбутньою спеціальністю і здобуття основних навичок для роботи із обраним фахом.

База навчальної практики – Центр Інформаційних Технологій Тернопільського Національного Технічного Університету імені Івана Пулюя.

1 Загальне ознайомлення з роботою об'єкта практики

    1. Коротка техніко-економічна характеристика об’єкта практики

Базою проходження навчальної практики є Центрі Інформаційних технологій Тернопільського Національного Технічного Університету . Адреса установи: вул. Руська,56, м. Тернопіль, Тернопільська область,.

Центр інформаційних технологій, створений на базі Регіонального навчального центру мережевих технологій при ТДТУ імені Івана Пулюя і функціонує як окрема структура загальноуніверситетського підпорядкування.

До складу Центру входять:

- Регіональна/Локальна Мережева Академія Сisco Systems CCNA/CCNP/GLN/WBL .

- Відділ комп'ютерно-інтегрованих систем управління та автоматизованого проектування .

- Відділ комп'ютерної підготовки та сертифікації .

- Сектор розробки та впровадження інформаційних систем .

- Група ліцензування програмних продуктів .

Центр інформаційних технологій розміщений на 5 поверсі головного корпусу Університету, в центрі міста, поблизу основних шляхів сполучення.

Навчальні приміщення: п'ять навчальних класів загальною площею 250 кв.м. та загальною кількістю посадочних місць на 60 осіб. Допоміжні приміщення: офісні, кімната для здачі сертифікаційних іспитів, серверна, столова.

Регіональна/Локальна Мережева Академія Сisco Systems CCNA/CCNP/GLN/WBLзаснована 15 вересня 1999 року, є першою Академією в Україні. У 2000 році єдина в Україні та одна із шести в Європі отримала статус CCNP, що дало можливість здійснювати підготовку фахівців до рівня Cisco Certified Network Professional. Якісний склад інструкторів: 1 CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert), 3 CCNP (Cisco Certified Network Professional), 3 CCNA (Cisco Certified Network Associate). Всі інструктори мають статус CCAI (Cisco Certified Academy Instructor).

Академія приймає участь у програмах GLN (Global Learning Network) та WBL (Work Based Learning). До складу відділу комп'ютерно-інтегрованих систем управління та автоматизованого проектуваннявходять: Навчальні центриSchneider Electricта АСКОН, котрі засновані у вересні 2000 року.

Спеціалізація навчального центру Schneider Electric - побудова систем автоматизованого управління та моніторингу з використанням промислового Ethernet. Навчання проводиться за власними методиками та навчальними програмами.

Спеціалізації навчального центру АСКОН - Системи Автоматизованого Проектування типу CAD/САМ/CAE.

До складу відділу комп'ютерно-інтегрованих систем управління та автоматизованого проектування входять: Навчальні центри Schneider Electricта АСКОН, котрі засновані у вересні 2000 року.

Спеціалізація навчального центру Schneider Electric - побудова систем автоматизованого управління та моніторингу з використанням промислового Ethernet. Навчання проводиться за власними методиками та навчальними програмами.

Спеціалізації навчального центру АСКОН - Системи Автоматизованого Проектування типу CAD/САМ/CAE.

До складу відділу комп'ютерної підготовки та сертифікації входять курси загальної та спеціалізованої комп'ютерної підготовки (Linux , WEB - програмування та дизайн і т.п.)

В рамках курсів комп'ютерної підготовки Центр інформаційних технологій є одним із фундаторів проекту "Комп'ютерна освітня мережа", задачами якого є вирішення проблем пов'язаних з інформатизацією загальноосвітніх шкіл.

Основні напрямки роботи сектору розробки та впровадження інформаційних систем:

- розробка та впровадження інформаційних систем із сфери компетенції Центру інформаційних технологій .

- надання послуг з інформаційного обслуговування фізичних та юридичних осіб .

- розробка навчальних та прикладних програм .

- ліцензування програмних продуктів .

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]