Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvit_po_vantazhnirkh_perevezennyakh1111.docx
Скачиваний:
104
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
271.23 Кб
Скачать

1.1 Характеристика підприємства

Приватне фермерське господарство «Добробут» розташоване в Тернопільській обл., Шумського району в селі Великі Дедеркали та засноване самостійною юридичною особою.

ФГ «Добробут» займається внутрішніми перевезеннями вантажів. Спеціалізуються на перевезеннях певного роду вантажу, який складає 80% зернових( пшениця,жито, ячмінь ), а також 30%-це м*ясо (свинина, телятина) Це дозволяє використовувати певний тип спеціалізованого рухомого складу і отримувати економічний ефект за рахунок поліпшення його використання, підвищення збереження вантажу.

Свою роботу фермерське господарство «Добробут» розпочало у 2000р. На балансі підприємства числяться 253 особи з яких жінок становить 50%. На території знаходиться ремонтна зона, автомийка , зерносховище,корівник та свинарник.

1.2 Структура підприємства

Фермерське господарство «Добробут» організація, що здійснює перевезення автомобільним транспортом, а також заготовляє зернові культури, які пізніше використовує для годівлі худоби.

Основними завданнями автотранспортного підприємства є:

  • організація і виконання перевезень відповідно до плану і завданнями;

  • зберігання, технічне обслуговування та ремонт сільськогосподарських машин,тракторів,комбайнів.

  • матеріально-технічне постачання фермерського господарства;

  • підбір, розстановка і підвищення кваліфікації персоналу;

  • організація праці, планування та облік виробничо-фінансової діяльності.

Виходячи із вищевказаних завдань технічна служба має право контролювати технічний стан рухомого складу, знімати його з експлуатації, планувати і проводити профілактичні і ремонтні роботи.

Здійснення перевезень вантажів неможливе без чіткого оперативного керівництва, особливо це стосується регулярних масових перевезень. При цьому здійснюється визначення завдання водіям на різних маршрутах, оперативне регулювання всіх недоліків. Диспетчерське керівництво здійснюється службою організації перевезень, яка в регулюванні виробничого процесу виконує наступні завдання:

  • Прийом заявок і замовлень на перевезення вантажів;

  • Розробка раціональних маршрутів перевезень вантажів;

  • Організація і проведення випуску рухомого складу на лінії;

  • Керівництво за роботою автомобілів на лінії;

  • Надання технічної допомоги на лінії.

2. Аналіз роботи атп

Основною метою підприємства в більшості випадків є отримання максимально можливого прибутку від реалізації продукції. У сьогоднішніх умовах жорсткої конкуренції практично на всіх ринках питання реалізації стоять на першому місці Основне призначення підприємства складається у випуску продукції (робіт, послуг), що задовольняє певні суспільні потреби.

Успішна діяльність господарюючого суб'єкта залежить від того, наскільки ретельно вивчені і визначені рівень, характер, структура попиту і тенденції його зміни.

Під час перебування на практиці в ФГ «Добробут»,я проаналізував роботу підприємства за місяць. Автотранспортне підприємство має досконалу матеріально-технічну базу.Для виконання вантажних перевезень підприємство має відповідний рухомий склад.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]