Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Новая папка_1 / планування / трудове навч планув

.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
20.03.2016
Размер:
15.54 Кб
Скачать

19.

Робота із пластиліном. Пластилін як матеріал для ліплення. Властивості пластиліну. Інструменти та прис­тосування для обробки пластиліну. Безпека праці. Практична робота: виготовлення із пластиліну плос­ких зображень комах, квітів.

1% М

20.

Робота із пластиліном. Послідовність дій під час ви­готовлення виробів із пластиліну на площині за зразком. Практична робота: виготовлення виробів із пластиліну на площині за власним задумом.

U, OZ

21.

Робота із пластиліном. Послідовність дій під час ви­готовлення виробів із пластиліну на площині за зразком. Практична робота: виготовлення із пластиліну зобра­жень фруктів, овочів.

М.ог

22.

Робота із пластиліном. Послідовність дій під час ви­готовлення виробів із пластиліну на площині за зразком. Практична робота: виготовлення із пластиліну казко­вих героїв.

23.

Комбіновані роботи. Конструювання найпростіших виробів, іграшок за допомогою засвоєних раніше техно­логій аплікації. Практична робота: виготовлення віта­льної листівки до 8 Березня.

лЛог

24.

Самообслуговування. Одяг і взуття. Призначення одягу і взуття. Практична робота: поділ одягу та взуття від­повідно до сезону.

25.

Самообслуговування. Ознайомлення з основними мате­ріалами, які використовуються для виготовлення одягу і взуття. Практична робота: оздоблення сукні для ляльки.

АА\ Ob

26.

Самообслуговування. Правила догляду за одягом і взут­тям. Практична робота: відпрацювання прийомів зав'язування шнурків на одязі та взутті.

27.

Комбіновані роботи. Конструювання найпростіших виробів, іграшок за допомогою засвоєних раніше техно­логій аплікації. Практична робота: колективне вигото­влення писанок.

-ЛО*

28.

Комбіновані роботи. Конструювання найпростіших виробів, іграшок за допомогою засвоєних раніше техно­логій аплікації. Практична робота: виготовлення аплі­кацій до Великодніх свят.

1,04

Тема уроку

Дата

Jama

і

69

Соседние файлы в папке планування