Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Экзамены / Укр м / документы / Лист-запрошення

.docx
Скачиваний:
51
Добавлен:
10.07.2016
Размер:
13.05 Кб
Скачать

Шановна Катерино Генадіївно!

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України проводить у рамках акції «Передаймо нащадкам наш скарб – рідну мову» круглий стіл на тему «Українським студентам – українське слово».

Запрошуємо Вас узяти участь у роботі круглого столу, засідання якого відбудеться 25 травня 2012 року о 16 год. в залі засідань колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (вул. Десятина, 14, к. 319)

З повагою заступник міністра освіти України Є. М. Суліма.

Лист-запрошення – різновид службового листа, у якому адресата запрошують взяти участь у певному заході.

У листі-запрошенні обов’язково вказується, хто, кого, куди, коли і з якої нагоди запрошує. Все це має бути оформлено бездоганно грамотно й ретельно, що засвідчить Вашу повагу до адресата. Крім чіткого і неоднозначного викладу змісту слід дотримуватися таких вимог:

використовувати зі смаком оформлені та якісні бланки, адже вигляд представницької продукції є чи не найголовнішим свідченням надійності вашої установи (фірми, компанії);

симетрично розташовувати текст на аркуші;

конверт за своїм дизайном має неодмінно відповідати бланку.

Найважливішу інформацію можна виділити іншим шрифтом, великими літерами чи підкресленням. Запрошення на суто ділові заходи (з’їзди, конференції, форуми, симпозіуми, презентації) пишуть здебільшого на фірмових бланках, а з нагоди культурно-мистецьких заходів та різноманітних урочистостей виготовляють художньо-оздоблені бланки.

Соседние файлы в папке документы