Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Экзамены / Укр м / документы / Характеристика

.docx
Скачиваний:
50
Добавлен:
10.07.2016
Размер:
14.33 Кб
Скачать

Характеристика

Корчевського Нікіти Олександровича

Студента 3-го курсу

Харківського патентно-комп’ютерного коледжу,

1992 року народження, освіта повна середня

Корчевський Нікіта Олександрович навчається в Харківському патентно-комп’ютерному коледжі з 2009 року на денній формі відділення програмування (бюджетне фінансування). До навчання ставиться сумлінно, постійно працює над підвищенням свого інтелектуального та професійного рівня. Корчевський Нікіта неодноразово брав участь у наукових студентських конференціях, виступав із змістовними доповідями з проблем інтелектуальної власності, розвитку мережі Інтернет, розробки програмного забезпечення. Починаючи з 3-го курсу, визначився з темою дипломної роботи, збирав матеріали, вдумливо працював з теоретичним матеріалом з обраної теми. Багато читає. Має чітке логічне мислення, вміє аргументовано відстояти свою позицію і висловити думку.

За характером урівноважений, спокійний, цілеспрямований. До викладачів, старших та однокурсників ставиться з повагою та користується повагою серед однокурсників.

Класний керівник К. Г. Ковальова 27.03.2012

Характеристика — це документ, у якому надається оцінка ділових і моральних якостей працівника як члена колективу за період, який він відпрацював на даному підприємстві (провчився в школі, ВУЗі).

Характеристика пред’являється при вступі до середніх і вищих навчальних закладів, висуванні на виборні посади, переобранні, атестації, оформленні на роботу за конкурсом до науково-дослідних інститутів тощо.

Реквізити:

— Назва документу.

— Анкетні дані: прізвище, ім'я, по батькові, посада (вчений ступінь і звання), рік народження, освіта. Їх прийнято розташовувати у стовпчик.

— Текст:

  • Дані про трудову діяльність (факс, тривалість роботи, рівень професійної майстерності та інше).

  • Власне характеристика, ставлення до роботи, підвищення професійного і наукового рівня, відносини у трудовому колективі. Тут же міститься згадка про урядові винагороди або заохочення.

  • Висновки, де зазначено призначення характеристики.

Соседние файлы в папке документы