Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

курсовой / 31 / Висновок

.doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
04.06.2018
Размер:
29.7 Кб
Скачать

Висновок

У даному курсовому проекті здійснене проектування числового кодового автоблокування на заданому перегоні.

У першому розділі наведене обґрунтування вибору цієї системи, її переваги та недоліки в порівнянні з іншими системами.

У другому розділі в підрозділі 2.1 наведені однонитковий та двонитковий плани перегону; розраховані ординати точки включення сповіщення на переїзд. У підрозділі 2.3 наведене кодове рейкове коло 50 Гц та принципи його роботи, у підрозділі 2.4 наведена характеристика та принципи функціонування сигнальної установки типу Оп2. У цьому ж розділі описані особливості роботи переїзної сигналізації. Наведено принципову схему сигнальних установок для парної колії; у підрозділі 2.5 наведене обґрунтування вибору автоматичної переїзної сигналізації та показаний принцип її функціонування.

У третьому розділі описані логічні зв'язки пристроїв автоблокування з електричною централізацією. Описано принцип роботи двопровідної схеми зміни напрямку руху.

У четвертому розділі наведений опис та структурна схема автоматичного диспетчерського контролю стану перегінних і станційних систем і пристроїв, детально розібрано склад пристроїв які входять у ЧДК.

У п’ятому розділі наведені основні положення техніки безпеки при будівництві та експлуатації пристроїв та систем автоматики та телемеханіки, та деякі деякі правила, що стосуються перегінних пристроїв які викладено в Правилах безпечної експлуатації пристроїв автоматики, телемеханіки та зв’язку на залізницях України ЦШ 0030.

Соседние файлы в папке 31