Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Dokument_Microsoft_Office_Word (3)

.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
15.06.2018
Размер:
12.44 Кб
Скачать

Шановнiстуденти, Вiд щирого серця хочу привiтати Вас з Днем Студента. Ви- важлива частина нашого суспiльства, Ви-наше майбутнє. Ви- не просто студенти, Ви-нова рушiйна сила нашого суспiльства, яка несе в собi новi думки, iдеї, погляди. Вчiться та використовуйте свої знання на благо свого майбутнього, на благо своєї країни. Знання, якими озброюють Вас нашi викладачi є мiцною запорукою Вашого успiшного старту. Бажаю Вам яскравих звершень , процвiтання, невичерпної енергiї та натхнення.

Наркотики. У вас коли-небудь виникало бажання спробувати наркотики? А чому? Захотілося чогось нового, незвичайного? Варто задуматися чим це загрожує.

Всі ми знаємо про шкоду наркотиків. Деякі з нас знають про це не з чуток - у когось від наркотиків померли родичі, хтось пропав безвісти або просто втратив сенс життя.

У нашій країні проживають мільйони людей, деякі з яких, на жаль, зіткнулися з проблемою наркоманії. Так, дійсно, це так. У світі багато спокус, і людина хоче спробувати все і відразу, не замислюючись про тяжкі наслідки. Стільки вже слів було сказано про шкоду наркоманії, стільки агітаційних програм проведено проти вживання речовин, що приносять шкоду здоров'ю, але все ж ця проблема, на жаль, з кожним днем стає все гостріше.

Якщо кілька років тому йшла мова про поодинокі випадки вживання людиною шкідливих компонентів, то вже сьогодні ми говоримо і про дитячу наркоманію.

Наркотики забирають життя людей,вони ломають життя людей. Твоє життя може перекреслити усього один прийом наркотичної речовини, який руйнує мозок, призводить до появи раку, збiльшує ризик захворювання на СНІД та гепатит.

  Невже ти до цтого прагнеш?

Запам’ятай-наркотики-не гра,це хвороба,страшнее прокляття. Скажи наркотикам-нi,не дозволяй      їм забрати твоє  життя.