Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

perevodcheskaya_praktika-1

.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
15.06.2018
Размер:
16.54 Кб
Скачать

1.

Ви коли-небудь брали участь у " випробуванні відром льоду" , як це роблять багато хто з сучасних знаменитостей? З якою метою? Чи вдалося привернути увагу, щоб підтримати благодійну діяльність, як замислювалося, або це стало можливістю для самомилування?

У серпні 2014 багато людей з усього світу виклали в інтернет відео, відоме як "випробування відром льоду". Тисячі людей різних соціальних класів завантажили відео кліп в інтернет, де вони виливають відро води над головою.

Спочатку, метою випробування був збір пожертвувань для догляду за пацієнтами хворими на аміотрофічний склероз, але в кінці це викликало образи деяких людей.

Майкл Хоган написав у британській газеті Телеграф: "Це відгук на сторінках соціальних медіа, головною метою яких є залучення уваги, а не вклад в благодійну діяльність ." На сайті інстаграм "Стів-О" говорить про те, що багато знаменитостей забули про мету благодійництва. Письменник Аріель Пардесі говорить в журналі "Вайс": "Є багато неправильного у виклику відра з льодом, але найбільш тривожним є те, що він став втіленням нарцисизму, покритим маскою тендера". Але якщо в цьому є трохи нарцисизму, це допустимо, якщо це допоможе зробити світ краще?

На думку Кес Кемпбелла з Університету Грузії, мета виклику відро льоду прижилася в культурі невтримного нарцисизму в сучасному суспільстві. Він вважає, що це не просто явище в сучасному суспільстві, а "епідемія".

Кемпбелл, який провів десятиліття у вивченні ряду аспектів західної культури, таких як телевізійні програми, реаліті шоу і пластична хірургія, стверджує, що існує таке явище як сильна орієнтація на два фундаментальних поняття, а саме себе і особистості.

Він зазначив, що пісні, які виникли в період з 1980 по 2007 рік, можливо, відображають це явище. Багато тих пісень використовують слова, які сприяють антисоціальній поведінці, в той час як використання термінів, що відносяться до позитивних емоцій і соціальних відносин скоротилося.

Кемпбелл каже: "Якщо ви самозакохана людина це добре для початкових відносин, отримання роботи, обрання на державні посади, або для того, щоб стати знаменитістю реаліті-шоу"

Він додає: "Це позитивні аспекти нарцисизму, але негативні аспекти переважують позитивні, ви частіше готові маніпулювати людьми або користатися іншими, що означає погіршення етики особистості. Це дійсно дуже змішане враження"

Тим не менш, нарцисизм використовується для заохочення деяких хороших якостей, таких як альтруїзм, як це сталося нещодавно з кількома благодійними кампаніями, і деякі з них свідомо звернулися до соціальної ідентичності.

3.

في البحيرات روتيلس صغير

فجأة رأى على صنّارة الدودة,

كان سعيد , و كان يعتقد! و

لتناول الطعام اللذيذ: حسنا، هيا بسرعة!

ويمسك الجانب، ثم الاستيلاء على الجبهة، ثم ولغ الذيل، ثم مرة الخامسة السفلي كان قد حدد لنفسه، ثم قال انه سوف يأتي، وبعد ذلك الغطس، وقال انه فجأة حركة الميزانيه، وقال انه يسحب،

انه مشغول ، و تعرق - والفم الضيق جدا، و يرى

أن ذلك لن يحقق أي شيء، على الرغم من الجلوس والبكاء

: ويل لي في العالم" - كما يقول"

"لماذا يحتقر لي المصير؟"

لأن الفم والمعدة، وقدم إلى الخوار، الأسنان مثل المسامير. ونحن، في استهزاء والسخرية،

الفم كما لو أنه مثقوب عشيق! ..

يا قالت ابنة عمة الحقيقة أن الأسماك الكبيرة فقط في العالم للعيش!

ونحن، قبضة صغيرة تهب! "

حتى يرثي حصة المياه ! .. ، ودودة على هوك عرقوب كل الإيماءات صراصير

الإيماءات دودة - وفويلا! من أسفل بايك! البولكا ..! .. أمسكت عن الطعم! وقصبة الصيد - نسر! من الماء .. برودز في الماء المغلي! ..

"يا إلهي، كذبت عمتي ..!" –

كان خائفا صراصير و قال

ولا يشكو إلى صراصير مصير،

لقطعة الطعام من الطعم:

بعث الله كثيرا، قليلا،

في بوش انه قفز، كان يأكل في صمت! ...

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]