Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

кроссворд с права

.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
20.06.2018
Размер:
23.78 Кб
Скачать

7

1

8

4

3

10

14

2

6

9

12

13

5

11



По горизонталі:

По вертикалі:

1. денонсація

2. автентичний

5. держави

6. поправка

8. конвенції

10. парафування

11. підписанням

12. вступ

3. депонування

4. депозитарій

7. договір

9. ратифікація

10. повноваження

13. учасник

14. неможливість



16. Роль і значення Віденської Конвенції про право міжнародних договорів 1969 року в регулюванні порядку укладання міжнародних економічних договорів.

1. Припинення дії міжнародного договору шляхом повідомлення однієї держави іншій про припинення дії укладеного між ними міжнародного договору, здійснене в порядку і в термін, обумовлені цим договором.

2. Офіційний текст міжнародного договору, підписаний уповноваженими на те представниками і скріплений печатями відповідних держав. (Який?)

3. Здача ратифікаційної грамоти чи інших документів на зберігання при укладанні багатостороннього міжнародного договору.

4. Особа, яка зберігає текст багатостороннього договору, ратифікаційних грамот і документів про приєднання, інших переданих повноважень.

5. Суб'єкти міжнародного договору за Віденською Конвенцією 1969 року є тільки __________.

6. Одностороння заява, зроблена державою при підписанні, ратифікації, прийнятті або затвердженні договору або приєднанні до нього, за допомогою якого вона бажає виключити або змінити юридичну дію певних положень договору в їхньому застосуванні до цієї державі.

7. Міжнародна угода, яку укладають між собою держави у письмовій формі, регулюється міжнародним правом, незалежно від того, чи міститься така угода в одному чи кількох взаємопов'язаних між собою документах і незалежно від її назви.

8. Дійсність договору або згода держави на обов'язковість для неї договору може оспорюватись тільки на основі застосування цієї ______.

9. Остаточне схвалення, затвердження найвищим органом держави міжнародного договору, що означає згоду на обов'язковість для неї договору.

10. (по горизонталі) Процес попереднього підписання ініціалами уповноважених осіб державного документа , у розробці якого вони брали участь.

10. (по вертикалі) Документ, який виходить від компетентного органу держави і за допомогою якого одна чи кілька осіб призначаються репрезентувати цю державу з метою ведення переговорів, прийняття тексту договору.

11. Згоду держави на обов'язковість для неї договору може бути виражено……. .

12. 1 частина Віденської Конвенції про право міжнародних договорів визначає сферу застосування Конвенції, а також розкриває значення різних термінів.

13. Держава, яка погодилась на обов'язковість для неї договору і для якої договір є чинним.

14. . Учасник має право посилатись на ………. виконання договору як на підставу для припинення договору або виходу з нього, якщо ця ………. є наслідком безповоротного зникнення або знищення об'єкта, необхідного для виконання договору.