Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МВ до індюроботи.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
08.11.2018
Размер:
122.37 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ПВНЗ "ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ”

КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ

Кафедра менеджменту та соціально-гуманітарних дисциплін

Т.М. Макарова

Основи науково-дослідної роботи

Методичні вказівки до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання з курсу для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» (Професійне спрямування «Менеджмент організацій») денної та заочної форм навчання

Затверджено

на засіданні кафедри менеджменту та

соціально-гуманітарних дисциплін

Протокол № 2__

від _28.09.2010р.

Кривий Ріг

2010

Макарова Т.М. Основи науково-дослідної роботи: Методичні вказівки до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання з курсу для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» (Професійне спрямування «Менеджмент організацій») денної та заочної форм навчання.  Кривий Ріг, 2010.  17 с.

У методичних вказівках до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання подано основні вимоги щодо рецензування та анотування літератури, список рефератів для рецензування статей для анотацій.

Завдання розраховані на студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» (Професійне спрямування «Менеджмент організацій») денної та заочної форм навчання

Упорядник  Т.М. Макарова, кандидат філологічних наук, доцент

Рецензент – Т.І. Вірченко, кандидат філологічних наук, доцент

ЗМІСТ

Вступ ………………..………………………………..........………………..….3

Рецензування літератури...........................................................................…….4

Зразки рецензій....................................................................................................4

Список рефератів для рецензування ........................................................……10

Анотування літератури ............................................. .......................................11

Зразки анотацій ..................................................................................................11

Список статей для анотування .........................................................................13

Зразок оформлення титульної сторінки ..........................................................15

ВСТУП

Індивідуальне навчально-дослідне завдання (ІНДЗ) – це форма організації навчального процесу, що має на меті поглибити, узагальнити та закріпити знання, які студенти отримують у процесі навчання, застосувати ці знання на практиці, виробити навички науково-дослідницької роботи.

Індивідуальні завдання студенти виконують самостійно під керівництвом викладача. У випадках, коли індивідуальні завдання мають комплексний характер, вони можуть виконуватися кількома студентами, навіть студентами, що навчаються на різних факультетах (після погодження з викладачем).

Мета ІНДЗ навчити студента самостійно здобувати знання з програмного матеріалу курсу “Стилістика та культура оформлення офісної документації”, виробити навички роботи з науковою літературою, уміння аналізувати, складати та редагувати тексти наукового стилю. ІНДЗ передбачає систематизацію, поглиблення, узагальнення і закріплення набутих теоретичних знань, сприяє розвитку навичок самостійної роботи студента.

Оскільки ІНДЗ – обов’язковий різновид роботи студента, його успішне виконання є умовою допуску до складання іспиту або заліку. Максимальна оцінка виконаного ІНДЗ – 5 балів. Якщо студент за ІНДЗ отримав менше 3 балів, він повинен виконати його знову, урахувавши зауваження викладача.

Виконане ІНДЗ з курсу “Стилістика та культура оформлення офісної документації” повинно бути представлено у формі рецензії або анотації (відповідно до вказівки викладача). Вимоги до написання рецензій та анотацій, їх зразки, перелік праць для рецензування та анотування, зразок оформлення титульної сторінки подано нижче.

Виконане ІНДЗ слід подати у встановлений викладачем термін.