Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2011 УДУФМТ ОформлениеКУРС.раб..doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
02.12.2018
Размер:
95.74 Кб
Скачать

Вимоги до оформлення курсової роботи з «міжнародного торговельного права»

1. Вимоги до структури та змісту курсової роботи:

Курсова робота повинна мати структуру, що включає:

  • Титульна сторінка (див. Зразок 1) – загальний обсяг 1 стор.;

  • Зміст (див. Зразок 2) – загальний обсяг 1 стор. (попередньо узгодити з науковим керівником);

  • Перелік умовних скорочень (при необхідності);

  • Вступ (див. Зразок 3 (щодо структури і змісту) - загальний обсяг 2-5 стор.;

  • Основна частина, що складається з мінімум двох, максимум трьох розділів (що починаються з нової сторінки), які в свою чергу поділяються на підрозділи (підпункти) від 2-х до 4-х (див. Зразок 4 щодо оформлення заголовків розділів і підрозділів). Загальний обсяг кожного розділу близько 15 сторінок, розділи і підрозділи мають між собою співвідноситися за обсягом;

  • Висновки – загальний обсяг 2-5 стор.;

  • Список використаних джерел (див. Зразок 5) – мінімальна кількість використаних джерел - 35;

  • Додатки (при необхідності або за бажанням).

2. Оформлення:

Текст роботи повинен бути надрукованим на комп'ютері через одинарний міжрядковий інтервал з використанням шрифту Times New Roman текстового редактора Word, розмір 14. Шрифт повинен бути чітким, чорного кольору, з однаковою щільністю тексту. Робота має бути зброшурована (зшита).

Обсяг роботи має бути в межах 35-50 сторінок друкованого тексту, без урахування додатків.

Сторінки роботи повинні мати поля:

  • ліве – 30 мм,

  • верхнє – 20 мм,

  • праве – 15 мм,

  • нижнє – 20 мм.

Нумерація сторінок має бути наскрізною, тобто усі сторінки роботи, враховуючи ілюстрації (схеми, таблиці), нумеруються від титульної до останньої сторінки без пропусків та повторів. Першою сторінкою вважається титульна і на ній номер не проставляється. Усі номери сторінок розміщуються у правому нижньому кутку сторінки.

Щоб вказати джерела цитат, запозичень конкретних положень, формул, статистичних даних, нормативно-правових актів та деяких інших відомостей, а також щоб навести відомості про проаналізовані у тексті опубліковані праці, застосовують бібліографічні посилання.

Бібліографічні посилання на відповідні номери Списку використаних джерел у тексті роботи слід давати у квадратних дужках, а також вказувати номер сторінки першоджерела, на якій розміщено ту інформацію, на яку посилається студент.

Коли бібліографічні описи у списку джерел пронумеровані, то щоб зробити посилання, у тексті після згадування про конкретний документ (або після наведення цитати з нього) у квадратних дужках вказують порядковий номер документа арабськими цифрами, за яким його наведено у списку джерел: [27]. У разі необхідності вказують конкретні сторінки згадуваного джерела (особливо коли наводять цитату). Для цього у квадратних дужках після номера джерела за складеним списком ставлять кому, потім прописну літеру „С” з крапкою, далі – номер сторінки джерела, на якій знаходяться запозичені дані або цитата: [27, С. 72].

Коли використовують відомості, матеріали з монографій, оглядових статей, інших джерел, що мають велику кількість сторінок, тоді в посиланні слід точно вказати номер сторінки/сторінок, ілюстрацій, таблиць, формул джерела, на яке дано посилання в курсовій роботі.

3. Зміст (план)бажано узгодити з науковим керівником.

УВАГА!!!

Ви пишете курсову роботу з міжнародного торговельного права (ПРАВА!!!), а не економіки, менеджменту тощо.

Основа при написанні курсової роботи – міжнародні нормативно-правові акти. Також, при написанні не відхилятися від теми курсової роботи (чітко, вузько і конкретно по темі).

4. Здати до «_09_»_грудня_2011 р. (включно):

  • в паперовому (прошитому) вигляді на кафедру міжнародного права і зареєструвати, а також

  • в електронному вигляді (або на електрону адресу, зазначену на індивідуальному завданні, або на диску чи дискеті разом з паперовим варіантом).

Після перевірки буде призначена дата захисту курсових робіт.

Орієнтовано 19 та/або 26 грудня 2011 р.

зразок 1.

Міністерство Фінансів України

Український державний університет фінансів та

МІЖНАРОДНОЇ торгівлі

кафедра міжнародного права

курсова робота

З