Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
бізнес план.docx
Скачиваний:
17
Добавлен:
19.12.2018
Размер:
63.51 Кб
Скачать

Міністерство аграрної політики та продовольства України

Полтавська державна аграрна академія

Кафедра Організації виробництва та дорадництва

Бізнес-план

рекламного агентства

«NewLook»

Виконала:

студентка 4 курсу 1 групи

факультету Економіки та менеджменту

спеціальності Економіка підприємства

Парасунько Яна Вікторівна

Полтава 2011

План

  1. Резюме

  2. Характеристика галузі та послуги

  3. Кон’юктура ринку

  4. Маркетинговий план

  5. Виробничий план

  6. Організаційний план

  7. Ризики

  8. Фінансовий план

Резюме

Приватне підприємство «NewLook створюється як креативне рекламне агенство. Зміст пропонованого агенства:

  1. Відкриття рекламного агентства в місті Полтава.

  2. Завоювання ринку рекламних послуг м.Полтава за допомогою надання оригінальних та якісних послуг.

  3. Створення своєї виробничої бази та досягнення лідерства на ринку.

Фінансові ресурси для відкриття агентства складають 90000 грн. В кредит отримуємо 50000 грн. під 20% річних на 1,5 року. Строк окупності проекту 1,5 року, прибуток починаємо отримувати вже на 10 місяці існування.

Наші клієнти – ділові люди та підприємці, які потребують просунення свого товару на ринку та збільшення прибутку шляхом зацікавлення клієнтів.

Характеристика галузі та послуги

Рекламна агенція «NewLook» створена з метою надання своїм клієнтам професійної допомоги в розробці, організації та проведення всіх можливих рекламних акцій:

  • якісна розробка і створення запропонованого товару чи послуги;

  • оригінальний творчий підхід до рішення рекламних задач клієнта;

  • організація прес-конференцій презентацій та інших заходів Паблік Релейшнз;

  • виготовлення будь-якого рекламного обладнання для проведення проектів.

В наш час лише декотрі рекламні агентства Полтави та області відповідають потребам замовника та споживача рекламних товарів. Ефективна тільки професійно виконана реклама. Вона повинна бути не монотонною і не набридливою. Ми надаємо замовнику рекомендації як краще представити рекламний матеріал, щоб як найкраще зобразити в ньому позитивні властивості рекламованого товару.

Ціль нашого проекту – забезпечити споживача товаром, а замовника якісною рекламою.

Ми будемо займатися плануванням та проведенням рекламних компаній, оптимально відповідних бюджету клієнта. Наші замовники – це населення та виробники, які вважають за необхідне просування свого товару чи послуги на ринку України. Наше агентство багатопрофільне. Ми взмозі задовільнити потреби різномасштабного характеру. Ми маємо можливість виготовлення як поліграфічних так і сувенірної продукції: візитівки, блокноти, флаери, вивіски на бігбордах, емблеми на одязі, ручках, портфелях та ін.. цим послугам ми завдячуємо широкій базі рекламних агентств, з якими ми заключаємо контракт.

Технологія.

Питання про рекламу ми вирішуємо використаннями найновішого обладнання, працюючого стрійним роздруком, що дозволяє друк з розширенням до 400 Dpi. Для різнокольорового друку використовуємо сольвентну фарбу, яка забезпечує стійкість кольору до 3х років на вулиці за будь-якої погоди та температури. Ця технологія не використовує ламінування як засіб проти УФ-променів. Вона призначена спеціально для зовнішньої реклами: банерів, наклейок на транспорті і т.п. розміри друку: ширина до 1850 мм, а довжина не обмежена, товщина матеріалу 1,5 – 2мм.

Ідеальна структура рекламного агентства охоплює три частини рекламного бізнесу: клієнт – креатин – медіа-планування.

Наше підприємство займається розробкою і проведенням рекламної компанії будь-якого продукту, включаючи консалтинг, маркетинг, брендинг, рекламу та PR- діяльність в розробці і просуненні бренду клієнта. Затриматися на ринку, ріст і розвиток нам забезпечать наші основні принципи у відносинах з клієнтом: дружність та увага од побажань і потреб клієнтів; гнучка фінансова політика; точність виробничих строків; представлення можливості вибору з деяких вже готових розробок.

Наші ділові зв’язки з представниками рекламного ринку, ЗМІ і знання особливостей цього ринку дозволяють нам запропонувати нашим клієнтам особливі умови та знижки. При виконанні своєї роботи ми враховуємо особливості товару та побажання клієнта, створюючи особливий образ продукції, а також враховуємо думку споживача. На сонові отриманої інформації ми створюємо макет майбутньої реклами, узгоджуємо його з замовником (сюди ж відноситься й сценарій, тексти об’яв, необхідне обладнання). Масштаб рекламної компанії розраховується в залежності від бюджетного плану клієнта. Після затвердження ескізу замовником наше агентство виготовляє допоміжні матеріали. В процесі всієї роботи ми будемо консультуватися з представником клієнта або з замовником особисто. Основні місця проведення рекламної компанії – ресторан, кафе, нічні клуби, магазини, торгівельні центри. Для проведення акції по бажанню клієнта можуть бути задіяні дівчата моделі та хлопці, артисти, танцюристи, музиканти.

Види послуги.

Комплекс наших послуг включає: проведення збору інформації, розробку концепції і креативу, розробка медіа-стратегій і медіа-планування, розміщення рекламно-інформаційного матеріалу в ЗМІ (зовнішня реклама, преса, радіо, телебачення, Інтернет) – медіа-релешн, проведення PR, рекламних- і промоакцій, вироблення рекламно-інформаційних матеріалів ( поліграфія, аудіо та відео носії, сувеніри та ін..), створення Інтернет-сайтів і медіа проектів, реклама в Інтернеті.

Таблиця 1.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]