Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
инд.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
03.01.2023
Размер:
38.18 Кб
Скачать

Дослідити рекламно-маркетингову активність логістичного оператора та стратегію його просування на ринку

ТОВ «Нова Пошта» є підприємством-лідером в галузі поштового зв'язку.

Програма лояльності

Акції

Соціальна відповідальність

Програма лояльності «Збільшуй можливості» – програма для клієнтів компанії по всій території України, за допомогою якої можна накопичувати бали, обмінювати їх на послуги компанії, підвищувати свій статус учасника, користуватися додатковими перевагами, першими дізнаватися про новини, спеціальні пропозиції.

Акція "Для тебе. Лояльність". Розіграш квитків на концерт гурту «Океан Ельзи» Вінниці, Дніпропетровську, Харкові, Сумах, Львові, Києві, Одесі та промокоди зі знижками до 99%  на наступну відправку. Для цього потрібно здійснити будь-яку покупку в інтернет-магазині jerelia.com, замов сервіс доставки «Нова пошта». Або зробити відправлення з відділення «Нова пошта» на території Вінницької, Дніпропетровської, Харківської, Сумської, Київської, Львівської або Одеської області. Акція діяла з 06,05.2016 по 10.06.2016 включно на всій території України.

1. На початку грудня 2020 року Нова пошта надала лікарням Полтавщини, благодійним фондам «Свої» та «Корпорація монстрів» наразі найнеобхідніше обладнання для порятунку життя – 190 кисневих концентраторів. 

2. 1 листопада 2020 року по всій Україні пройшов «Марафон для всіх» — особливий онлайн-забіг, де кожен охочий міг подолати дистанцію за того, хто мріє про медаль марафонця, але не може бігати через вік, хворобу або інші життєві обставини. До забігу, організованого Новою поштою і New Run, долучилися учасники з 23 областей України, а також із Німеччини, Ізраїлю і США.

3 початку листопада 2020 року стартувала рекламна кампанія Нової пошти, до якої увійшов повноформатний ролик, знятий українським режисером відомої картини “Мої думки тихі” Антоніо Лукічем. Головна ідея  – через реальні історії людей показати, як Нова пошта увійшла в життя кожного українця. Розробкою та реалізацією займалася агенція Fedoriv. 

Сьогодні Нова пошта вже не просто компанія, яка надає послуги з експрес-доставки, – це невід'ємна частина життя українців. Вона назавжди змінила якість сервісу та стандарти швидкості доставки. А коробки з логотипом Нової пошти стали незамінним помічником у повсякденних справах. Ми вже звикли, що десь в кутку офісу або будинку стоїть коробка з червоними стрілками: хтось зберігає в ній книги, хтось – свої ідеї, а іноді вона стає улюбленим будиночком для кота. При цьому не важливо, де люди живуть і скільки їм років – всі однаково люблять користуватися нашими коробками.

«Нова пошта інтегрована у повсякденне життя набагато більше, ніж ми могли собі уявити. Компанія доставляє найнеобхідніше у коробках, а потім вони продовжують жити своїм довгим цікавим «життям» у домівках мільйонів українців. Тому саме коробка стала героєм нашої нової рекламної кампанії. Її ідея показати, що Нова пошта це вже більше, ніж доставка. Це й турбота про близьких, і допомога в бізнесі, й посмішка дитини», - коментує Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.

Над ідеєю і сценарієм працювала креативна команда агенції Fedoriv. 

«Кожен рекламіст в своєму житті мріє зробити кампанію для бренду, яким користується. Нова пошта — саме такий випадок, у кожного з нас вдома є коробка з червоними стрілочками. 

Ми не придумували ідею — ми взяли її з підвіконня будинку, що стоїть навпроти нашого офісу, не вигадували сюжети, а довго згадували, де ще ми бачили коробки Нової пошти і як люди їх використовують. Ми хотіли зробити не просто «класний ролик», а зняти документальне кіно про роль Нової пошти в житті країни. Тому покликали українського режисера, який не на словах розуміє, що це за бренд та наповнили ролик величезною кількістю кіношних «прихованок». Наприклад, Славута, яку ремонтує автомеханік —  це перша машина Нової пошти, з якої все почалося в далекому 2001 році, звуковик з бумом — герой фільму «Мої думки тихі», Андрій Лідаговський, ну а всі актори — це справжні клієнти Нової пошти. Так, ми перевіряли :)» — зазначає Ольга Пожарська, арт-директорка Fedoriv Agency. 

Режисером ролика став Антоніо Лукіч, який зняв відому кінокартину «Мої думки тихі». За два знімальних дні було задіяно 9 локацій, 21 автомобіль та робочу групу із 70 людей, які працювали над роликом. Починається сюжет з сортувального центру - Київського інноваційного терміналу, звідки коробки роз'їжджаються по країні. У кожної з них – своя індивідуальна та неповторна історія. І через низку таких історій показано, як Нова пошта увійшла в наше повсякденне життя та залишається в ньому. 

«Опинившись на зйомках на терміналі, де сортується більше 150 000 000 посилок на рік, я був вражений і захотів зробити двогодинний документальний фільм. Я побачив там людські історії, цікавих водіїв машин, які вправно їздять як справжні гонщики… Мені захотілося зняти про все це щось велике, але замість двох годин у мене на цю сцену було 2 секунди! І уявляєте яке це потужне завдання – вкласти 2 години у 2 секунди?! Але мені здається у нас з командою агентства це вийшло. Реклама – це дуже специфічно, це особлива творчість, де режисер у більшій мірі потрібен на підготовці, а у меншій мірі на зйомках і ще в меншій, напевно, на монтажі», - розповідає Антоніо Лукіч.

Координувала роботу продакшн-студія Toy Pictures, якій вдалося навіть домовитися про окрему електричку без пасажирів, що спеціально для зйомки їхала за маршрутом Київ-Немішаєве-Київ без зупинок. Саундтрек для ролика написали молоді та суперталановиті українські музиканти з гурту Ptakh Jung.

У ролику знялися реальні люди: дизайнер Валентин Брень в ролі самого себе, Андрій Лідаговський, зірка і головний герой фільму «Мої думки тихі», – в ролі звукорежисера. А в масовці можна побачити співробітників Нової пошти та агенції Fedoriv. 

Рекламна кампанії проходитиме на телебаченні та у digital-каналах. Вийде не лише повноформатний ролик, але й серія невеликих шот-роликів з найбільш яскравими ситуаціями. 

Зберігаючи своє лідерство на українському ринку, підприємство прагне стати повноправним оператором на українському ринку поштових послуг з використанням високих технологій. Досягти цього підприємство може завдяки удосконаленню основної діяльності, впровадженню новітніх послуг, які будуть відповідати потребам споживачів. Це істотно зміцнить положення підприємства й принесе додатковий прибуток. Тому стратегічна мета діяльності повинна бути спрямована на збереження лідерства на поштовому ринку. Здійснення цієї мети може бути здійснене за рахунок наступних заходів: підвищення якості вже існуючих послуг; перегляду асортименту надаваних послуг та вилученню з обігу тих послуг, які не відповідають загальній поштовій діяльності; розширення асортиментного ряду послуг за рахунок впровадження нових видів; поліпшення роботи зі споживачами; проведення постійних маркетингових досліджень поштового ринку країни, споживачів та їх потреб, конкурентів та їхньої діяльності; проведення гнучкої тарифної політики; зміцнення авторитету на внутрішньому ринку поштових послуг; впровадження рекламних заходів та розробка системи стимулюванню збуту на підприємстві; підвищення фінансової стабільності підприємства за рахунок впровадження системи організації та планування діяльності.

Я хз что нужно писать, потому вот еще одна статья http://www.ej.kherson.ua/journal/economic_07/143.pdf если хош возьми чтото с нее

Соседние файлы в предмете Логистика