Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Pravo_int_vlasn-Dahno.pdf
Скачиваний:
8
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
1.53 Mб
Скачать

Додатки

Виняткова ліцензія на товарний знак

Корпорація «Poorhorse» зі штату Монтана, яка розташована і здійснює підприємницьку діяльність за адресою: авеню Харді, 100, Гавр, Монтана, є власником товарного знака «Poorhorse» та заявки за № 1 011 011, поданої на цей товарний знак, і Компанія «Abacus», яка розташована і здійснює підприємницьку діяльність у Горіла Лейкс у штаті Флорида й бажає використовувати цей знак на їжі для собак, домовилися про таке:

Корпорація «Poorhorse» надає виняткову ліцензію компанії «Abacus» на використання товарного знака «Poorhorse» на їжі для собак.

Корпорація «Abacus» погоджується сплатити корпорації «Poorhorse» роялті в сумі 1000 доларів під час підписання цієї угоди та 10 відсотків (10 %) від чистої продажної ціни кожного виробу, позначеного товарним знаком «Poorhorse». Чиста продажна ціна означає загальну ціну за винятком торговельних дисконтів, скидок і повернень. Такі платежі сплачуються щорічно.

Сторони чітко погоджуються, що корпорація «Poorhorse», зберігає повну власність на товарний знак «Poorhorse», заявку за № 1 011 011 та на будь-яку реєстрацію, надану за нею. Ця ліцензія поширюється тільки на реєстрацію, надану за вказаною заявкою.

Компанія «Abacus» погоджується підтримувати якість товарів, що продаються під товарним знаком «Poorhorse», відповідно до стандартів якості, встановлених «Poorhorse» і доданих до ліцензії. Корпорація «Poorhorse» залишає за собою право інспектувати якість товарів, що продаються під цим товарним знаком, для того, щоб якість була такою, як вказано вище.

Ця ліцензія набирає чинності «____» _________19 ____ р.

Дата

За корпорацію «Poorhorse»

 

(прізвище та посада)

Дата

За компанію «Abacus»

 

(прізвище та посада)

271

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]