Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ARRI-416.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
14.04.2019
Размер:
747.01 Кб
Скачать

8. Які переваги оптичного видошукача?

416 обладнані повним кольоровим оптичним видошукачем. Оптичні видошукачі, які використовуються в усіх камерах ARRI, забезпечують самий зручний, точний і ефективний спосіб працювати, фокусуючи зображення. Багатьом кінематографістам ввішло в звичку освітлювати через видошукач, тобто до оцінки зображення, оскільки вони його бачуть в видошукачі.

З електроними видошукачами зображення від відображаючого датчика завжди потребує в обробці раніше, ніж воно може бути відображено в видошукачі, що призводить до затримки. Оптичні видошукачі показують точно, що трапляється, коли це, дійсно трапляється.

Оптичний видошукач – це маленький тиловий кіноекран та лупа. Світло від лінзи формує зображення на екрані. Для 16-мм камер це звичайно – волокно оптичного екрану, та для 35-мм камер – матове скло. Остання частина видошукача є дуже складним апаратом посилення, який дозволяє оператору розглядати це зображення гідним чином. Так як зображення на екрані буде збільшене приблизно в 8 раз системою перегляду раніше, ніж це досягне людського ока, високоякісна оптика видошукача і трансляція точності дуже важливі.

Всі п’ять крайніх 16 лінз (6, 8, 9.5, 12, 14мм) покривають повні 16 форматів високої якості і повністю сумісні з оптичною якістю, прикрашають рівновагу і ергономіку інших лінз ARRI/Zeiss. Крайні 16 лінз – прекрасні компаньйони на нові 16 камер високої якості, ARRIFLEX 416.

15

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]