Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КУРСОВАЯ ПО ГРАЖДАНСКОМУ ПРАВУ оконченная.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
26.08.2019
Размер:
238.59 Кб
Скачать

Додаток а

Додаток б

Додаток

До Полісу добровільного страхування життя

№____________ від „__”____ 20__р.

Програма страхування «дім»

м. Київ «____»______________2010р.

Приватне акціонерне товариство „Страхова компанія „ФОРТЕ ”, в особі Голови Правління__________________________, який діє на підставі Статуту, надалі Страховик, з одного боку та

Громадянин_________________________________________, паспорт___________________ _____________________________________________________________________________________________,_______________народження, що уклав Поліс добровільного страхування життя №_______________ від „__”_______ 200__ р. за програмою «Дім», надалі Страхувальник, з іншого боку, які разом іменуються Сторони, уклали цей додаток до Полісу про програму «Дім».

ОСНОВНІ ТЕРМІНИ:

Викупна сума це сума, яка виплачується Страховиком у разі дострокового припинення дії Полісу (договору) страхування життя.

Команда 1 рівня – інші страхувальники, яки уклали Поліс (договір) страхування за програмою «Дім» і поліси яких прив’язані до Полісу Страхувальника.

Команда 2 рівня - інші страхувальники, яки уклали Поліс (договір) страхування за програмою «Дім» і поліси яких прив’язані до відповідного полісу іншого страхувальника з команди 1 рівня.

Нерухоме майно – активи Страховика, які приймаються для представлення коштів страхових резервів із страхування життя.

Розміщення страхових резервів - це вкладення коштів сформованих резервів із страхування життя у дозволені активи – нерухомість.

Страховик Приватне акціонерне товариство Страхова Компанія „ФОРТЕ ЛАЙФ”.

Страхувальникфізична або юридична платоспроможна особа, які уклали з Страховиком Поліс (договір) страхування.

Страховий платіж – плата за страхування, яку Страхувальник зобов’язаний внести Страховику згідно з Полісом (договором) страхування.

Страхова виплата – грошова сума, що виплачується Страховиком відповідно до умов страхування при настанні страхового випадку.

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ:

1. За допомогою Поліса (договору) добровільного накопичувального страхування по програмі «Дім», Страхувальник при виконанні умов програми, отримує можливість користуватись нерухомим майном з подальшим придбанням його у свою власність.

Iі. Умови програми страхування «дім»:

  1. Страхувальник укладає зі Страховиком Поліс (договір) добровільного накопичувального страхування життя за програмою «Життя».

  2. Після сплати першого платежу за програмою «Життя», Страхувальник укладає зі Страховиком Поліс (договір) добровільного накопичувального страхування життя за програмою «Дім», страхова сума якого – не менш ніж вартість обраного нерухомого майна.

  3. Страхувальник сплачує страхові платежі згідно із графіком протягом дії договору страхування.

  4. Протягом дії договору, Страхувальник створює команду з не менше 5 осіб – які теж становляться клієнтами Страховика (команда 1 рівня). Кожна особа з команди 1 рівня створює свою команду (команда 2 рівня) т.д.

  5. Накопичуються страхові платежі (платежі Страхувальника + платежі команди 1 рівня + платежі команди 2 рівня) у розмірі 105% вартості обраного нерухомого майна Страхувальника.

  6. Страховик відслідковує обсяг платежів згідно номерів Заяв/Полісів.

  7. При накопиченні необхідної суми, Страхувальник інформує Страховика про обране нерухоме майно.

  8. Вибране майно проходить перевірку за участю агентства нерухомості.

  9. Страховик купує дане майно та страхує його.

  10. Страховик укладає з Страхувальником договір оренди з правом наступного переходу права власності на дане нерухоме майно, з терміном дії який співпадає з терміном дії Полісу (договору) страхування за програмою страхування «Дім».

  11. Договори про надання комунальних послуг, електроенергії, телефон тощо оформлюються на Страхувальника.

  12. В кінці дії договору страхування Страхувальник накопичує певну суму – вартість обраного нерухомого майна, Страховик передає йому дане майно у вигляді страхової виплати.

ІІІ. УМОВИ ДЛЯ СТРАХУВАЛЬНИКА:

  1. Укласти Поліси (договори) добровільного накопичувального страхування «Життя» та «Дім» (страхова сума за програмою страхування «Дім» повинна бути не менше ніж вартість обраного нерухомого майна)

  2. Створити команду учасників програми із 5 осіб (команда 1-го рівня). Учасники 1-го рівня створюють свою команду із 5 чоловік (2-й рівень).

  3. Обрати нерухоме майно - у разі накопичення страхових платежів у розмірі 105% страхової суми (вартості обраного нерухомого майна). До складу 105% враховуються платежі страхувальника та платежі учасників 1-го та 2-го рівнів.

  4. Оформити у свою власність нерухоме майно - після закінчення договору страхування по програмі страхування «Дім», а саме сплативши всі належні платежі.