Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Науменко покрівля.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
27.08.2019
Размер:
418.82 Кб
Скачать

3.2.2 Аналіз проекту

Запроектований об'єкт Виробничий корпус бази ПМК будується на території міста Макіївка представляє собою у конструктивному відношенні прямокутну будівлю з розмірами у вісях 48,0м x 36,0м, з кроком колон 6,0м висота до низу несучої конструкції 10,8 м. Будівля двопрольотна, розмір прольоту 18 м. Природна основа льосовидні суглінки. Грунти відносяться до ІІ типу грунтових умов за просіданням.

Розглядання проекту з точки зору технології визначає наступні методи ви­робництва робіт:

Нульовий цикл.

Виконується комплектом машин. Планування будмайданчика підчистка грунту, зворотна засипка пазух виконується бульдозером ДЗ-17 на гусеничному русі. Розробка грунту ведеться екскаватором Е-5015А. Грунт, який не потрібен, вивозиться автосамоскидами МАЗ-205. Ущільнення грунту виконується за допомогою пневмотрамбовки І-4505.

Монтаж збірних залізобетонних фундаментів та фундаментних балок вико­нують за допомогою монтажного крана МКГ-6.3 Роботи цього циклу виконуються комплексно-механізованим методом

Надземний цикл

Монтаж збірних залізобетонних конструкцій виконує пневмоколесний кран МКГ-6.З. Роботи виконуються комплексною бригадою монтажників і зварювальників комбінованим методом.

Цегляна кладка виконується потоково-захваточним методом з одночасним встановленням столярних виробів комплексною бригадою мулярів і теслярів.

Покрівельні роботи.

Покрівельні роботи виконує комплексна бригада покрівельник/в, ізолювальників потоково-розчленованим методом. Для подачі матеріалів на покрівлю використовують пересувний кран, для наклеювання гідроізоляційного килима рулонне - наклеєчна машину «СО-99».

Опоряджувальні роботи

Ці роботи виконуються потоково-розчленованим методом спеціалізованими бригадами. У потоці ув'язані склярі, штукатури, маляра робочі по влаштуванню підлоги.

На малярних роботах використовують ручні фарбопульти СО-133.

3.2.3 Визначення номенклатури робіт.

Номенклатура робіт, яка включена у календарний план-графік, приведена на аркуші 5 ЦП'06В. Усі види робіт розбиті на цикли і. Підготовчий цикл

  1. Нульовий цикл

  2. Надземний цикл

  3. Покрівля

  4. Опоряджувальний цикл

VI. Спеццикл

3.2.4 Підрахунок обсягу робіт

Підрахунок обсягу робіт зроблений у відповідності з правилами підрахунку робіт, які приведені у ДБН-99. Підрахунок обсягу робіт приводиться у табличній формі

3.2.5 Складення технологічних розрахунків.

Трудомісткість робіт та витрати праці у машинах підраховуються по ДБН-99. Тривалість окремих видів робіт та чисельний склад бригад для їх виконання прийнятий з рахунком досягненного вироблення у межі 110-120% від нормативної. Виконана увязка робіт і необхідних технологічних перерв. У результаті правильної сумісності робіт досягнуто скорочення терміну будівництва на 0,5 м-ці. при виконанні графіка особлива увага приділялась питанням охорони праці, техніці безпеки та охорони довкілля.

Разом з календарним графіком виробництва робіт виконані графіки руху робочої сили, графік завозу та витрачення матеріалів, графік руху машин та механізмів.