Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Питання з кримінального права України.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
27.09.2019
Размер:
53.94 Кб
Скачать

Розділ 9 Звільнення від кримінальної відповідальності.

  1. За своєю суттю звільнення від кримінальної відповідальності є:

  2. Вкажіть відповідь, в якій найбільш повно і правильно визначений зміст (наслідки) звільнення особи від кримінальної відповідальності:

  3. Правовою підставою звільнення особи від кримінальної відповідальності є:

  4. Вкажіть види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені в Загальній частині чинного КК України:

  5. Вкажіть види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені в Загальній частині КК України:

  6. Вкажіть види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені в Загальній частини КК України:

  7. Вкажіть види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені в Загальній частині КК України:

  8. Вкажіть види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені в Загальній частині КК України:

  9. Вкажіть спеціальні види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені в Особливій частині чинного КК України:

  10. Вкажіть спеціальні види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені в Особливій частині КК України:

  11. Вкажіть спеціальні види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені в Особливій частині КК України:

  12. Від кримінальної відповідальності згідно чинного законодавства України може бути звільнена лише особа, яка:

  13. Від кримінальної відповідальності згідно чинного законодавства України може бути звільнена лише особа, яка:

  14. Вкажіть вид (види) звільнення особи від кримінальної відповідальності, які можуть згідно чинного КК України застосовуватися при вчиненні нею злочину відповідної тяжкості вперше:

  15. Вкажіть вид (види) звільнення особи від кримінальної відповідальності в числі підстав (умов) якого (яких), згідно чинного КК України, є вчинення нею лише злочину невеликої тяжкості вперше.

  16. Вкажіть вид (види) звільнення особи від кримінальної відповідальності в числі підстав (умов) якого (яких), є вчинення нею злочину невеликої або середньої тяжкості вперше.

  17. В якій відповіді названо передбачений КК України вид (види) звільнення особи від кримінальної відповідальності, однією з підстав (умов) якого (яких), є повне відшкодування завданих особою збитків або усунення нею заподіяної шкоди?

  18. В якій відповіді (відповідях) названо передбачений КК України вид (види) звільнення особи від кримінальної відповідальності, однією з підстав (умов) якого (яких), є щире каяття особи, що вчинила злочин?

  19. В якій відповіді (відповідях) названо передбачений КК України вид (види) звільнення особи від кримінальної відповідальності, серед підстав (умов) якого (яких), є втрата діянням суспільної небезпечності або втрата суспільної небезпечності особою?

  20. В якій відповіді (відповідях) названо передбачений КК України вид (види) звільнення особи від кримінальної відповідальності, однією з підстав (умов) якого (яких), є клопотання колективу підприємства, установи чи організації?

  21. Вкажіть відповідь, в якій названо передбачені КК України підстави (умови) звільнення особи від кримінальної відповідальності:

  22. Вкажіть відповідь, в якій названо передбачені КК України підстави (умови) звільнення особи від кримінальної відповідальності:

  23. Вкажіть відповідь, в якій названо передбачені КК України, підстави (умови) звільнення особи від кримінальної відповідальності:

  24. Вкажіть відповідь, в якій названо, передбачені КК України, підстави (умови) звільнення особи від кримінальної відповідальності:

  25. Вкажіть відповідь, в якій вказано, передбачені КК України, підстави (умови) звільнення особи від кримінальної відповідальності:

  26. Вкажіть відповідь, в якій вказано, передбачені КК України, підстави (умови) звільнення особи від кримінальної відповідальності:

  27. Вкажіть, який орган держави може звільнити особу від кримінальної відповідальності при наявності передбачених законом підстав:

  28. Вкажіть, який орган держави може звільнити особу від кримінальної відповідальності при наявності передбачених законом підстав:

  29. Коли на час розслідування або розгляду справи в суді буде визнано, що особа, яка вперше вчинила злочин невеликої чи середньої тяжкості, внаслідок зміни обстановки перестала бути суспільно небезпечною, то така особа:

  30. У разі порушення особою передбачених чинним КК України умов звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку з передачею цієї особи на поруки, дана особа:

  31. В яких відповідях правильно названі види обов’язкового (імперативного) звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені чинним КК України?

  32. В якій відповіді (відповідях) правильно вказані необов’язкові (факультативні) види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені чинним КК України?

  33. Якщо особа, яка була звільнена від кримінальної відповідальності у зв’язку з передачею її на поруки, не виправдала довіру колективу або ухиляється від заходів виховного характеру, або порушує громадський порядок, то:

  34. Особа, яка вчинила суспільно небезпечне діяння до досягнення віку, з якого може наставати кримінальна відповідальність:

  35. В якій відповіді вказаний передбачений чинним КК України строк давності, сплив якого є підставою для звільнення особи від кримінальної відповідальності у разі вчинення нею злочину невеликої тяжкості, за який передбачене покарання менш суворе, ніж обмеження волі?

  36. В якій відповіді вказаний передбачений чинним КК України строк давності, сплив якого є підставою для звільнення особи від кримінальної відповідальності у разі вчинення нею злочину невеликої тяжкості, за який передбачене покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі?

  37. В якій відповіді вказаний передбачений чинним КК України строк давності, сплив якого є підставою для звільнення особи від кримінальної відповідальності у разі вчинення нею злочину середньої тяжкості?

  38. В якій відповіді вказаний передбачений чинним КК України строк давності, сплив якого є підставою для звільнення особи від кримінальної відповідальності у разі вчинення нею тяжкого злочину?

  39. азаний передбачений чинним КК України строк давності, сплив якого є підставою для звільнення особи від кримінальної відповідальності у разі вчинення нею особливо тяжкого злочину?

  40. В якій відповіді (відповідях) названо злочин (злочини), у разі вчинення яких давність не застосовується?

  41. Перебіг давності притягнення особи до кримінальної відповідальності переривається, якщо до закінчення зазначених у кримінальному законі строків особа:

  42. Перебіг давності притягнення до кримінальної відповідальності зупиняється, якщо:

  43. У випадку вчинення особою злочину, за який згідно із законом може бути призначене довічне позбавлення волі, питання про застосування давності вирішується:

  44. Обчислення строків давності притягнення до кримінальної відповідальності починається з:

  45. Строк давності притягнення до кримінальної відповідальності обчислюється:

  46. Особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину невеликої тяжкості, за який передбачене покарання менш суворе, ніж обмеження волі, і до дня набрання вироком законної сили минули такі строки:

  47. Особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину невеликої тяжкості, за який передбачене покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі, і до дня набрання вироком законної сили минули такі строки:

  48. Особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину середньої тяжкості і до дня набрання вироком законної сили минули такі строки:

  49. Особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею тяжкого злочину і до дня набрання вироком законної сили минули такі строки:

  50. Особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею особливо тяжкого злочину і до дня набрання вироком законної сили минули такі строки:

  51. У випадку зупинення перебігу строку давності, він відновлюється з дня:

  52. У випадку, коли перебіг строку давності переривався, обчислення давності в цьому разі починається з дня: