Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ДОДАТКИ.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
26.03.2015
Размер:
37.4 Кб
Скачать

На розрахунково-касове обслуговування

м. Луганськ“14” травня 2012 року

ПАТ “Ерсте Банк” (надалі Банк), в особі керуючого Горбачова Руслана Олександровича (надалі Банк), що діє на підставі Статуту, з однієїсторони, та товариство з обмеженою відповідальністю “Славсант ” (надалі Клієнт), вособі директора Мельника Андрія Володимировича, що діє на підставі статуту, з другої сторони, уклали цей договір про таке:

І. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Банк відкриває Клієнту поточний мультивалютний рахунок відповідно до чинного

законодавства України та нормативних актів Національного банку України і після отримання

повідомлення від податкового органу про взяття цього рахунку на облік здійснює

розрахунково-касове обслуговування Клієнта.

ІІ. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Банк має право:

2.1.1. Використовувати кошти Клієнта, які зберігаються на рахунку, для проведення операцій відповідно до нормативних актів Національного банку України.

2.1.2. Мотивовано, із посиланням на підстави, повернути без виконання Клієнту розрахунково-касові документи в разі їх оформлення з порушенням чинного законодавства України та нормативних актів Національного банку України.

2.1.3. Уразі неподання Клієнтом попередньо касової заявки (п.2.4.6), відмовити йому у видачі готівки.

2.1.4. Здійснювати безспірне стягнення коштів з рахунку Клієнта на підставі

розрахункових документів у випадках, передбачених чинним законодавством України.

2.1.5. Отримувати від Клієнта плату за надані послуги відповідно доТарифів комісійної винагороди за надані банківські послуги (із змінами та доповненнями, надалі Тарифи), про які Банк повідомляє Клієнта.

2.1.6. Отримувати або списувати за згодою Клієнта на підставі доручення з його рахунку плату за розрахунково-касові послуги відповідно до діючих Тарифів та умов договору.

2.1.7. Отримувати підтвердження залишків коштів на рахунку Клієнта станом на 1 січня поточного року. При неотриманні підтвердження протягом місяця, залишок коштів вважається підтвердженим.

2.2. Клієнт має право:

2.2.1. Отримувати на цілі, передбачені чинним законодавством України, готівкові кошти (у межах коштів, наявних на його рахунку).

2.2.2. Вимагати своєчасного і повного здійснення розрахунків та надання інших послуг, обумовлених Тарифами.

2.2.3. Своєчасно ознайомлюватися з вимогами чинних нормативних актів Національного банку України з питань розрахунково-касових операцій.

2.2.4. Подавати до Банку на виконання розрахункові документи, отримувати виписки по рахунку та іншу кореспонденцію по здійсненню операцій у Банку, на підставі довіреності.

2.2.5. Самостійно розпоряджатися коштами на своєму рахунку за умови дотримання вимог чинного законодавства України. Операції по рахунку можуть бути обмежені або припинені лише згідно з рішенням державних податкових, судових, правоохоронних та інших органів , якщо це передбачено законодавчими актами України.

2.3. Банк зобов’язаний:

2.3.1. Забезпечувати своєчасне зарахування коштів на рахунок Клієнта.

2.3.2. Своєчасно здійснювати розрахункові операції відповідно до вимог Інструкції Національного банку України №135 “Про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті” (із змінами та доповненнями).

2.3.3. Здійснювати прийняття та видачу готівки відповідно до чинного законодавства України та нормативних актів Національного банку України.

2.3.4. Своєчасно надавати Клієнту виписки з його рахунку з доданням необхідних документів.

2.3.5. Проводити нарахування відсотків на залишки коштів на рахунку Клієнта у розмірах та у терміни, що визначаються наказами Банку.

2.3.6. Гарантувати таємницю операцій по рахунках Клієнта. Без згоди Клієнта довідки третім особам про проведення операцій та залишки коштів на рахунках можуть бути надані лише у випадках, передбачених чинним законодавством України.

2.3.7. При необхідності надавати посадовим особам Клієнта консультації з питань розрахунково-касового обслуговування.