Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Prog1_2_zao_2013.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
327.17 Кб
Скачать

Варіанти завдань до програми 1.2

  1. Створіть динамічний одновимірний масив елементів типу int, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву теж введіть з клавіатури. Замініть числа в діапазоні від 0 до 100 на 1. Виведіть на екран елементи масиву до та після зміни.

  2. Створіть одновимірний динамічний масив елементів типу long, розмір масиву введіть з клавіатури. Значення елементів масиву теж введіть з клавіатури. Змініть числа від –50 до 10 на 50000. Виведіть на екран елементи масиву до і після зміни.

  3. Створіть одновимірний динамічний масив елементів типу char, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву введіть з клавіатури у вигляді цілих чисел. Змініть числа, що менш 65 та більше 90, на 46. Виведіть на екран елементи масиву до та після зміни у вигляді символів.

  4. Створіть одновимірний динамічний масив елементів типу float, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву теж введіть з клавіатури. Змініть додатні числа на 0. Виведіть на екран елементи масиву до і після зміни.

  5. Створіть динамічний одновимірний масив елементів типу double, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву теж введіть з клавіатури. Обчисліть кількість додатних чисел в масиві. Виведіть на екран елементи масиву та обчислену кількість.

  6. Створіть одновимірний динамічний масив елементів типу long, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву теж введіть з клавіатури. Обчисліть кількість парних чисел в масиві. Виведіть на екран елементи масиву та обчислену кількість.

  7. Створіть одновимірний динамічний масив елементів типу char, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву введіть з клавіатури у вигляді символів. Замініть значення елементів, додавши до них число 32. Виведіть на екран елементи масиву до та після зміни у вигляді символів.

  8. Створіть одновимірний динамічний масив елементів типу float, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву теж введіть з клавіатури. Обчисліть кількість від’ємних чисел в масиві. Виведіть на екран елементи масиву та обчислену кількість.

  9. Створіть динамічний одновимірний масив елементів типу int, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву теж введіть з клавіатури. Змініть парні значення, додавши до них 1. Виведіть на екран елементи масиву до і після зміни

  10. Створіть одновимірний динамічний масив елементів типу double, розмір якого введіть з клавіатури. Значення елементів масиву теж введіть з клавіатури. Змініть від’ємні значення на 0. Виведіть на екран елементи масиву до і після зміни.

Завдання 2 Структури, об'єднання Варіанти завдань до програми 2.1

  1. Визначте шаблон структури, членами якого є символ, змінна типу long та масив з 3-х чисел типу float. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 4-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші три структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  2. Визначте шаблон структури, членами якого є змінні типу double, int та масив з 3-х символів. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 3-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші дві структури з масиву структур проініціалі­зуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  3. Визначте шаблон структури, членами якого є масив з 3-х чисел типу int, змінна типу float та символ. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 3-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші дві структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  4. Визначте шаблон структури, членами якого є рядок, змінні типу long та типу float. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 3-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші дві структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  5. Визначте шаблон структури, членами якого є масив з 2-х чисел типу float, символ та змінна типуint.За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 4-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші три структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  6. Визначте шаблон структури, членами якого є змінна типу long, масив з 3-х чисел типу int та масив з 2-х символів. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 3-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші дві структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  7. Визначте шаблон структури, членами якого є масив з 2-х чисел типу int, та масив з 2-х чисел типу float. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 4-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші три структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  8. Визначте шаблон структури, членами якого є масив з 3-х символів та масив з 2-х чисел типу int. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 3-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші дві структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  9. Визначте шаблон структури, членами якого є змінна типу float, масив з 4-х чисел типу int. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 3-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші дві структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

  10. Визначте шаблон структури, членами якого є масив з 2-х чисел типу double та масив з 3-х чисел з типу int. За допомогою цього шаблону визначте структуру, масив з 3-х структур та покажчик на структуру, під яку запросить пам’ять. Перші дві структури з масиву структур проініціалізуйте, всім іншим членам цих структур привласніть які-небудь значення. Виведіть елементи всіх структур на екран. Визначте розміри пам’яті, що займає структура, масив структур та покажчик на структуру, які запишіть у вигляді коментаря.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]