Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова роб. Організація обліку.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
291.84 Кб
Скачать

Подання курсової роботи до захисту та її захист

Закінчена і належним чином оформлена курсова робота у визначений строк подається на кафедру обліку і аудиту. Завідуючий лабораторією кафедри реєструє курсову роботу в журналі спеціальної форми, де вказує дату її надходження і подає на рецензування керівникові.

Керівник при перевірці роботи на полях робить свої зауваження, зазначає помилки, після перевірки він пише рецензію, в якій зазначає позитивні сторони роботи, її недоліки, вказує яким чином їх виправити при підготовці до захисту курсової роботи, а також складає лист оцінювання курсової роботи.

Незадовільно виконана курсова робота повинна бути переопрацьована у відповідності з вимогами, викладеними у рецензії керівника, тобто студент зобов'язаний докорінно переробити курсову роботу і разом з рецензією на попередню роботу подати її на кафедру вдруге.

До захисту допускається курсова робота, яка науковим керівником оцінена позитивно. В цьому випадку студент зобов'язаний ознайомитися зі змістом рецензії, зауваженнями наукового керівника і внести в курсову роботу письмові доповнення та уточнення до її захисту.

Захист курсової роботи проводиться за два тижні до початку екзаменаційної сесії, при цьому студент протягом 8-10 хвилин викладає основний зміст курсової роботи, а потім дає відповіді на запитання, дає пояснення на критичні зауваження, що містяться у рецензії керівника.

З урахуванням якості виконаної курсової роботи, рецензії наукового керівника, рівня виступу студента, презентації (за бажанням студента), що має містити основні ключові положення роботи, а також відповідей студента на запитання викладач оцінює курсову роботу на “відмінно”, “добре”, “задовільно”, “незадовільно”. Оцінки “відмінно”, “добре”, “задовільно” записуються у екзаменаційну відомість. Курсова робота, яка при захисті не одержала позитивної оцінки підлягає повторному захисту.

Шкала оцінювання: національна та ECTS

Сума балів

Оцінка за ESTS

Оцінка за національною

шкалою

90-100

A

відмінно

85-89

B

добре

75-84

C

добре

70-74

D

задовільно

60-69

E

задовільно

35-59

FX

незадовільно

1-34

F

незадовільно

Оцінку «відмінно» отримують роботи, в яких повно і всебічно розкрито теоретичний зміст роботи, проведено глибокий аналіз фактич­ного матеріалу, творчо досліджена тема та вірно подана практична частина.

Оцінку «добре» отримують роботи, які виконані на достатньо високому теоретичному рівні, повно і всебічно висвітлена тема, при захисті студент дає конкретні відповіді на запитання по захисту, практична частина з деякими помилками.

Оцінку «задовільно» заслуговує курсова робота, яка виконана на достатньому теоретичному рівні, тема дослідження висвітлена, висновки в цілому правильні, але не достатньо аргументовані, відповіді на захисті є неповними або студент не дав відповіді на всі запитання, практична частина з помилками.

Оцінку «незадовільно» отримують роботи, які не відповідають вищенаведеним вимогам.

Якщо робота не подана і незахищена своєчасно без поважних причин, то в екзаменаційній відомості проставляється «не з’явився».