Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Поясн_зап_выставка_образец.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
5.23 Mб
Скачать

2.7 Опис використаного обладнання, меблів і оброблюючих матеріалів

У весінній зоні розташоване таке обладнання: великий подіум для квітів та архітектурних форм. Загальні розміри - 9\4\5м. Конструкція виготовлена із міцного пластику та має підйом у вигляді сходів темно зеленого кольору. Прикрашають обладнання ковані перила у вигляді рослини та освітлювальний прилад з тим же рослинним мотивом. Також за допомогою декоративних металевих елементів є змога прикріплення додаткової клумби для квітів. Її розмір-1\2\5м.

Також у весінній зоні розміщені інформаційні стенди арочної форми. Вони виготовлені з металу, оздобленні декоративними елементами у вигляді птах. Кожна птиця розміщена так щоб склалося враження, що вона міститься на жердині в кліці. Її ажурний хвіст доторкається до інформаційних планшетів утворюючи ряд із ритмічних перинок. Розмір стенду - 4\4 м. Розмір планшета-2\4м.

У літній зоні розташований великий подіум з ажурними задніми стінками. Стінки зроблені із міцного пластику, декоровані розписом жовтих відтінків. Декоративні прорізи зроблені з урахуванням транспортування об’єкта, а також підігнані під рослини і елементи які будуть експонуватися на його фоні. Розміри обладнання - 7\10\6 метрів.

В цій же зоні розміщена кругла зелена альтанка з рослинами. Вона має 4 входи для вільного доступу з будь-якої зони. Виконана із металевих елементів вона дуже легко розбирається та трансформується. Її розмір-4\5 м.

В осінній зоні знаходиться павільйон що виконує інформаційну та виставкову функцію. Його розміри-13\6 метрів. Матеріал з якого виконаний павільйон-метал зі штучним патеніруванням. Додатково розміщенні інформаційні планшети з розміром-2\4м. Вінчає усю конструкцію дві декоративні птиці які немов споглядають на глядачів зі свого місця.

Окрасою осінньої зони є фонтан розмірами 3\3 м та прикрашений металевими елементами. Розмір фонтана разом з ковкою-7\3 м.

Зимова зона містить у собі зону декоративних скульптур, яка розташована на подіумі розміром 7\0,4 м. Та зону садово-паркової меблі. Загальний розмір зони - 7\4 м.

Використані обробні матеріали:

1. Збірні літі конструкції

2. Напольне покриття ПВХ Unipol кор.

3. Фарба для стендів Tikkurila зелена

4. Фарба для стендів Tikkurila жовта

5. Фарба для металевих конструкцій бронзова ТМ SADOLIN

6. Фарба для металевих конструкцій з імітацією патіни ТМ SADOLIN

7. Фарба для металевих конструкцій зелена ТМ SADOLIN

Висновки

Виставка - це місце естетичного відпочинку. Тут можна ознайомитись з новинками індустрії фітодизайну, а також доторкнутися до прекрасного. Зараз виставки набули великого розвитку, на них можна ходити усією сім’єю, адже у багатьох виставках присутні розважальні та інформаційні моменти. Якісний дизайн інтер'єру не має на увазі ніяких надмірностей. Тут все повинно бути витримано в єдиному стилі. Зонування виставки повинне передбачати безперешкодне пересування відвідувачів по закладу, взаємозв'язок різних зон закладу повинно формувати чудові перспективи залів з обладнанням і виставковими об’єктами.

Дизайн інтер’єру виставки «Modern Palace» було розроблено з врахуванням усіх цих основних принципів. Всі меблі та деталі інтер’єру підпорядковані спільному стилю -Art Nouve. Кольорова гамма приміщень є гармонійною, та занадто не відволікає увагу від основного призначення цього закладу. Меблі та світильники мають лаконічні природні форми. З функціональної та ергономічної точки зору зонування приміщення є зручним для вільного пересування відвідувачів та персоналу по залах. Немає ніяких зайвих деталей, що б заважали цьому. Зручним є відокремлення певних зон обладнанням та декором , що сприяє більш зручному та затишному відпочинку відвідувачів.

ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ

  • http://www.gardener.ru/page_1874.html

  • http://www.reclama.su/viewtopic.php?t=875

  • http://cultland.ru/news_100525.html

  • http://astanaflorexpo.kz/

  • http://www.gardener.ru/?id=1925

ДОДАТОК А

29