Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КР ТОМ 2013.doc
Скачиваний:
159
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
1.39 Mб
Скачать

2

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Кафедра фізики і матеріалознавства

М Е Т О Д И Ч Н І В К А З І В К И

до виконання курсової роботи

з дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСНОВИ МАШИНОБУДУВАННЯ”

для студентів напряму підготовки 6.050502

денної та заочної форм навчання

Затверджено

Радою спеціальності 7.05050313,

8.05050313, 8.05050206

та напряму підготовки 6.050502

Протокол № від 2013 р.

Одеса ОНАХТ 2013

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічні основи машинобудування» для студентів напряму підготовки 6.050502 денної та заочної форм навчання / Уклад. Н.В. Ліщенко — Одеса: ОНАХТ, 2013. — 48 с.

Укладач Н.В. Ліщенко, канд.техн.наук, доцент

Відповідальна за випуск зав. кафедри фізики і матеріалознавства

О.Є. Сергєєва, докт. фіз.-мат. наук, професор.

ПЕРЕДМОВА

Підвищення ефективності машинобудівного виробництва та якості виробів забезпечується впровадженням досконалої технології і передової техніки, автоматизацією виробничих процесів, застосуванням наукової організації праці та автоматизованих систем керування виробництвом.

У даних методичних вказівках наведено зміст, обсяг і порядок виконання курсового проекту з дисципліни „Технологічні основи машинобудування”.

Мета виконання курсової роботи – здобуття студентами навичок самостійної роботи і закріплення знань та умінь, одержаних при вивченні спеціальних дисциплін, а також самостійне рішення технологічних задач при проектуванні технологічних процесів механічної обробки деталей, наприклад при виборі виду заготовки, розрахунку операційних припусків на її обробку, розрахунку режимів різання та норм часу на обробку деталі та інших.

В курсовій роботі необхідно показати суть та значення прогресивної технології із використанням нових досягнень науки та техніки. Ця курсова робота дає можливість студентам застосувати знання, які були отримані при проходженні виробничої та технологічної практики. Студент при виконанні курсової роботи повинен втілювати досвід новаторів виробництва та прогресивні методи обробки поверхонь деталі.

Курсова робота з технології харчового машинобудування складається зі: змісту, вступу, вихідних даних до проектування, технологічної частини, списку використаної літератури.

Робота повинна складатися з розрахунково-пояснювальної записки (приблизно 25 сторінок), креслення деталі (формат А4…А3), креслення заготовки (формат А4…А3), технологічної карти механічної обробки деталі (формат А1).

Зміст і послідовність роботи повинні відповідати розділам методичних вказівок.

Рорахунково-пояснювальну записку пишуть на аркушах формату А4. Креслення, схеми, ескізи, таблиці виконують олівцем або з використанням комп’ютерних програм «AutoCAD», «Компас-ЗD». У тексті обов’язково вказують літературу, що використовувалась.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]