Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
55.doc
Скачиваний:
257
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
176.64 Кб
Скачать

71. Організація зв’язку рухомими засобами в бригаді.

Зі штабом АК фельд’єгерсько- поштовий зв’язок забезпечується силами і засобами вузла ФПЗ АК за напрямком. В якості рухомих засобів використовуються, як правило вертольоти зв’язку. На відстані 2-3 км від КП бригади силами і засобами станції ФПЗ бригади обладнується вертольотний майданчик.

Прийом поштових відправлень і секретних документів, які доставляються в адресу бригади засобами ВФПЗ АК, а також обробка усіх видів відправлень на ВЗ КП бригади і доставка їх в підлеглі підрозділи здійснюється силами і засобами СтФПЗ.

Станція фельд’єгерсько- поштового зв’язку у складі апаратних П- 391 П, П- 392П, П- 393П і транспортних засобів автомобільного відділення розгортається на КП бригади. Доставка усіх видів секретних і поштових відправлень здійснюється на підставі графіка роботи рухомих засобів. Для доставки усіх видів секретних і поштових відправлень використовуються штатні транспортні сили і засоби СФПЗ, в окремих випадках рішенням командира (НШ) бригади можуть виділятись БМП, БТР із механізованих підрозділів.

Від КП бригади ФПЗ організовується з ЗКП бригади, батальйонами першого ешелону, БрАГ, зрадн за напрямками, з другим ешелоном, підрозділами спеціальних військ, з резервами, ПУЛ, підрозділами тилового і технічного забезпечення- по круговим маршрутам.

З метою забезпечення стійкої роботи фельд’єгерсько- поштового зв’язку у сучасному бою необхідно передбачити охорону фельд’єгерей під час доставки ними секретної кореспонденції, обхідні маршрути руху рухомих засобів, заходи щодо захисту СФПЗ від ЗМУ.

72. Організація радіозв’язку комендантської служби бригади під час висування до оборони противника.

Висування підрозділів бригади з вихідного району до оборони противника (до рубіжа переходу в атаку) здійснюється по декількох маршрутах, на кожному з яких організовується комендантська служба.

Управління підрозділами бригади під час висування здійснюється з ЗКП по УКХ радіомережах комендантської служби, по проводових лініях зв’язку і рухомими засобами. В радіомережу командирської служби включаються радіостанції командира (штабу) бригади і комендантів маршрутів.

На кожен маршрут утворюється УКХ радіомережа коменданта маршруту в складі радіостанцій коменданта, комендантських постів, а також командирів підрозділів, які висуваються по даному маршруту.

Радіомережа комендантської служби утворюється в складі р/ст. ЗКБр, командира (штабу) бригади і комендантів маршрутів. Для забезпечення радіозв’язку через одну командну інстанцію вверх передбачити включення в дану р/м радіостанцій всіх командирів підрозділів та комендантських постів.

Три радіомережі комендантів маршрутів в складі радіостанцій коменданта, комендантських постів, а також командирів підрозділів, які висуваються по даному маршруту.

По маршруту №1 висуваються підрозділи 1-го ешелону,браг, зрадн,ГІЗ.

По маршруту №2 висуваються підрозділи 2-го ешелону та підрозділи бойового забезпечення (рреб, ррхбз, рр).

По маршруту №3 висуваються підрозділи тилового і технічного забезпечення.

Для забезпечення радіозв’язку ПО використовують:

- ком.Бр, НШ, ЗКБр радіостанції Р-111 із складу КШМ Р-145БМ

- коменданти маршрутів радіостанції Р-111 із складу КШМ Р-142Н

- комендантські пости переносні радіостанції Р-159

- командири мб радіостанції Р-111 із складу КШМ БМП-1КШ

- командир тб радіостанцію Р-123 із складу Т-80К

- командир браг радіостанцію Р-123 із складу МБУ 1В15

- командир зрадн радіостанцію Р-123 із складу МБУ ППРУ-1М

- командир рвб радіостанцію Р-111 із складу КШМ Р-142Н

- командир бмз радіостанцію Р-111 із складу КШМ Р-142Н

- командир рр радіостанцію Р-123 із складу КШМ БРМ-1К

- командир ррхбз радіостанцію Р-123 із складу КШМ Р-142Н

- командир рреб радіостанцію Р-123 із складу КШМ Р-145БМ

- командири мед.р, іпр, іср переносні радіостанції Р-159

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]