Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КТУ_диплом_магистр к печати.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
07.11.2018
Размер:
593.92 Кб
Скачать
  1. Критерії оцінювання дипломних робіт

Після закінчення прилюдного захисту державна екзаменаційна комісія проводить закриту нараду, де обговорюються результати захисту і визначається загальна оцінка магістерської роботи.

Національна

шкала

успішності

Оцінка ECTS

Статистичні критерії шкали ECTS

Визначення ECTS

Співвідношення між національною шкалою та ECTS

Допоміжна 100-бальна система оцінювання

відмінно

A

кращі 10%

ВІДМІННО – Магістерська робота носить дослідницький характер, має грамотно викладений теоретичний розділ, глибокий фінансовий аналіз, логічне, послідовне викладення матеріалу з відповідними висновками і ґрунтовними пропозиціями. Вона має позитивну попередню оцінку наукового керівника. При її захисті магістрант показує глибокі знання із питань теми, вільно оперує даними дослідження, вносить обґрунтовані пропозиції, вільно відповідає на поставленні питання.

4,51…5,0 – відмінно

90…100

добре

B

наступні 25%

ДУЖЕ ДОБРЕ – виконуються усі вимоги, що відповідають рівню А, однак в роботі є незначні помилки, які, в цілому, не впливають на результати роботи. При захисті студент володіє матеріалом теми, вільно відповідає на поставлені питання.

4,14…4,50 – дуже добре

80…89

C

наступні 30%

ДОБРЕ – робота носить дослідницький характер, має грамотно викладений теоретичний розділ, в ній представлений достатній фінансовий аналіз, критичне дослідження фінансово-господарської діяльності підприємства. Матеріал викладено послідовно з відповідними висновками, проте, з недостатньо обґрунтованими пропозиціями. Має незначну кількість помилок і недоліків в оформленні. Робота має позитивну попередню оцінку наукового керівника. При захисті студент володіє матеріалом теми, вільно відповідає на поставлені питання.

3,75…4,13 – добре

71…79

задовільно

D

наступні 25%

ЗАДОВІЛЬНО – виконуються усі вимоги, що відповідають рівню С, однак в роботі не в повному обсязі висвітлено окремі питання, недостатньо опрацьовано нормативно-правові акти, відсутні посилання на джерела. Робота має позитивну оцінку наукового керівника. При захисті студент володіє матеріалом теми, але відповідає не на усі поставлені питання.

3,38…3,74 – цілком задовільно

61…70

E

останні 10%

ДОСТАТНЬО – робота носить дослідницький характер, має теоретичний розділ, базується на практичному матеріалі, але має не глибокий аналіз та недостатньо критичне дослідження обраної теми, в ній присутнє непослідовне викладення матеріалу, представлені необґрунтовані пропозиції. Допущені незначні помилки в оформленні. Робота має задовільну попередню оцінку наукового керівника. При захисті роботи студент проявляє невпевненість, показує слабкі знання з питань теми, не дає повної відповіді на поставлені питання.

3,0…3,37 – задовільно

50…60

незадовільно

FX

два типи неуспішних студентів

НЕЗАДОВІЛЬНО – робота носить не достатній дослідницький характер, має суттєві порушення в оформленні, пропозиції не обґрунтовані, відсутній логічний зв'язок між розділами роботи. При захисті студент показує задовільне володіння темою роботи.

2,5…2,99 – недостатньо

30…49

F

НЕЗАДОВІЛЬНО – робота, яка не носить дослідницький характер, не відповідає вимогам методичних вказівок, не містить висновків, має значні порушення в оформленні, має незадовільну оцінку наукового керівника, не пройшла 1, 2, та 3 атестації.

≤2,49 - незадовільно

0…29

  1. ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ МАГІСТЕРСЬКОЇ РОБОТИ