Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Етапи реалізації проекту.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
17.11.2018
Размер:
2.06 Mб
Скачать

2. Конструкторський етап

2.1. Розробка можливих варіантів майбутнього виробу

Модель №1

Насамперед потрібно розрізати наявні CD диски на відносно тонкі смужки, щоб потім ними обклеїти верх вази. Диски досить легко розрізають ножицями. Низ вази потрібно обклеїти пом'ятой сріблястою фольгою і в поглиблення втерти темну фарбу для посилення жатого ефекту.

Низ вази крім фольги можна декорувати і за допомогою кракле або за допомогою забарвлення (знову ж таки з балончика) наклеєною крупи.

Якщо Ваші диски з відливом, то можна підтримати колір цього відливу втираємо у фольгу фарбою і кольором букета. Диски можна нарізати не тільки на довгі смужки, але і на квадратики, трикутнички і інші багатокутники (попередньо намалюйте їх за шаблоном маркером на вивороті диска). Якщо дисків багато, а ваза невелика, то дзеркальної мозаїкою з диска можна покрити всю вазу.

Дуже красиво така ваза буде виглядати з квітами та гілочками, зробленими з бісеру або тканини в сріблясто-білій гамі або просто з засушеними квітами та гілочками, покритими автомобільної сріблястою фарбою (з балончика).

Модель №2

Для цієї незвичної вази можна використовувати нові кисті і старі. Тим більше що це всього лише тимчасовий варіант. Ваза легко розбирається, тому що принцип збірки в неї дуже простий - на звичайну скляну банку надівається кілька тугих офісних гумок, а під гумки просовується кисті, щільно один до одного, щоб не було видно зазорів.

За таким же принципом зроблені вази з кольорових олівців. Тільки в цьому випадку олівці приклеюються до банки за допомогою гарячого клею. Щоб ваза виглядала красиво, краще брати олівці однакової довжини і товщини. Для більшої краси по низу вази приклеєна атласна стрічка.

Модель №3

Ця ідея напевно сподобається любителям біжутерії і витончених речей. Мініатюрні вазочки, які можна зробити з звичайних скляних банок, прикрасять навіть весільний стіл. По колу банки відміряйте міцні пружні нитки (краще використовувати нитку-гумку), нанижіть на них намистини: на одну нитку - однакові намистини. Потім нитку обведіть навколо вази і міцно зав'яжіть. Чергуйте нитки з різними намистинами і бісером, і у вас вийде чарівна витончена ваза під квіти.

Модель №4

Іноді бувають ідеї, геніальні у своїй простоті! Подібна "в'язана" ваза - одна з них. Зробити її дуже просто. Звичайну скляну вазу можна прикрасити, обернувши її в'язаному серветкою. Кінці серветки потрібно скріпити між собою ниткою того ж кольору, що і серветка. Вийде оригінальний і унікальний предмет інтер'єру, який прикрасить ваш будинок. Для виготовлення цієї вази можна взяти готову серветку, а можна пов'язану своїми руками. В останньому випадку таку вазу можна навіть подарувати комусь із друзів або родичів, хто цінує хендмейд. Ця ваза може стати оригінальним подарунком навіть якщо ви просто йдете в гості.

Якщо ви живете в знімній квартирі, то такий витончений предмет інтер'єру привнесе в неї затишок і домашнє відчуття. Так як квартири оренда - зараз явище дуже поширене, то декорування знімних квартир бюджетними способами є окремою важливою главою в декорі інтер'єру.

Модель №5

З тасьми і стрічок теж можна швидко облагородити будь-яку пластикову або скляну ємність. Просто обмотайте тасьмою вазу, щільно натягуючи тасьму і приклеюючи її до поверхні вази з допомогою гарячого клею. Клей досить наносити лише в кількох місцях, а не по всій довжині тасьми.

Модель №6

Варіант обмотати вази вовняними нитками є також чудовим. Принцип цієї ідеї зрозумілий і без додаткових ілюстрацій. Рівне, ряд за рядом, щільно один до одного укладаються вовняні нитки, які закріплюються за допомогою гарячого клею тільки по кутах вази. Просто і на будь-який смак.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]