Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ІЕЕДнов.скороч.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
27.11.2018
Размер:
516.1 Кб
Скачать

Критерії оцінювання контрольної роботи по змістовому модулю з навчальної дисципліни "Історія економіки та економічної думки"

  1. Модульна контрольна складається з 10 варіантів формалізованих завдань рівнозначної складності, термін виконання яких знаходиться в межах 45 хвилин.

  2. Кожне завдання складається з 2-ох теоретичних та 1-ого практичного завдань.

  3. Оцінка за виконання модульної контрольної роботи в кінцевому вигляді виставляється за дев’ятибальною (десятибальною) системою.

Критерії оцінювання:

8,5-9 (9-10) балів - студент дає вичерпну відповідь на поставлені питання, показує глибокі ґрунтовні знання з усіх питань, вміє нестандартно мислити і давати оригінальне тлумачення проблем, поєднувати теорію з практикою і сучасністю, здатний самостійно аналізувати, узагальнювати, робити висновки на основі аналізу конкретного матеріалу.

8(8,5) балів - студент правильно і досить повно викладає основні теоретичні питання, твердо знає програмний матеріал, показує розуміння реальної дійсності, але допускається незначних помилок у формулюванні термінів, категорій, розв’язанні тестових завдань. Відповідь ґрунтується на знанні основної літератури з дисципліни.

7 (7,5-8) балів - студент повністю засвоїв навчальний матеріал, знає основну літературу, вміє виконувати тестові завдання, викладає матеріал у логічній послідовності, вміє робити певні узагальнення і висновки, але не наводить практичних прикладів у контексті тематичного теоретичного матеріалу або допускається незначних помилок у формулюванні термінів, категорій, розв’язанні тестових завдань.

6 (6,5-7) балів - студент засвоїв матеріал не у повному обсязі, дає неповну відповідь на поставлені теоретичні запитання, вміє робити певні узагальнення і висновки, допустився грубих помилок у розв’язанні тестових завдань.

5,5 (6) балів - студент засвоїв матеріал не у повному обсязі, дає неповну відповідь на поставлені теоретичні запитання, не вміє чітко узагальнити опрацьований матеріал, допустився грубих помилок у розв’язанні тестових завдань.

0-5 (0-5,5) балів - студент не може викласти суть питання, не знає певних економічних категорій, не розуміє реальних процесів і явищ економічної діяльності.

  1. Перелік питань для підсумкового контролю та критерії оцінювання знань.