Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Варіанти індивідуальних завдань.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
17.12.2018
Размер:
136.7 Кб
Скачать

6. Складіть заяву і наказ з особового складу:

6.1 Заява ІВАНОВОЇ Ірини Петрівни на ім'я генерального директора ТОВ «БАТЬКІВЩИНА» про прийом на роботу на посаду юрисконсульта юридичного відділу. Останні дані вказати самостійно.

6.2 Заява ГОЛЬЦЕВА Аристарха Платоновича на ім'я генерального директора АТЗТ «ФОРТУНА» про переведення з посади економіста з планування планового відділу на посаду старшого економіста планового відділу. Останні дані вказати самостійно.

6.3 Заява СТЕПАНОВОЇ Вероніки Миколаївни на ім’я директора ТОВ «ПРИЗ» про переведення з посади менеджера з кадрів відділу кадрів на посаду старшого інспектора канцелярії. Останні дані вказати самостійно.

6.4 Заява СТРОЄВА Максима Даниловича на ім'я генерального директора ВАТ «ВЕСЕЛКА» про звільнення за власним бажанням (переїзд на нове місце проживання). Останні дані вказати самостійно.

6.5 Заява ЛЕМЕШЕВОЇ Світлани Олександрівни на ім'я генерального директора ТОВ «ТРІОЛ» про звільнення за угодою сторін. Останні дані вказати самостійно.

6.6 Заява КОНДРАШОВА Іллі Казимировича на ім'я голови правління АК «ПРОМСТРОЙБАНК» про надання чергової відпустки на 30 календарних днів. Останні дані вказати самостійно.

6.7 Заява МАЛІНІНОЇ Інни Сергіївни на ім'я генерального директора ТОВ «КОМВАТ» про надання відпустки за сімейними обставинами без збереження заробітної платні на 8 календарних днів. Останні дані вказати самостійно.

6.8 Заява ПАВЛЕНКА Миколи Васильовича на ім'я генерального директора ВАТ «МІЛІТАН» про надання частини чергової відпустки на 12 календарних днів. Останні дані вказати самостійно.

6.9 Заява ГРІШИНОЇ Марини Леонідівни на ім'я генерального директора КП «ЖИЛСТРОЙ» про надання учбової відпустки на 14 календарних днів. До заяви додається виклик на сесію Макіївського економіко-гуманітарного інституту № __ від (дати і останні дані вкажіть самостійно).

6.10 Заява ТКАЧЕНКО Людмили Іванівни на ім'я генерального директора ТОВ «Ноосфера» про прийом на роботу на посаду старшого консультанта з продаж. Останні дані вказати самостійно.

6.11 Заява ПЛАТОНОВА Олександра Єфімовича на ім'я ректора Донецького Національного Університету про надання частини чергової відпустки у зв’язку з необхідністю реабілітаційного лікування. Останні дані вказати самостійно.

6.12 Заява ТУЛУПОВОЇ Марини Олександрівни на ім’я головного лікаря міської лікарні № 1 про переведення з посади старшої медсестри відділення реанімації на посаду старшої медсестри хірургічного відділення. Останні дані вказати самостійно.

6.13 Заява ШЕВЧЕНКА Миколая Трохимовича на ім’я директора ВАТ «Макіївський коксохімзавод» про прийняття на роботу на посаду охоронця відділу безпеки підприємства. Останні дані вказати самостійно.

6.14 Заява КУЗЯКІНОЇ Тетяни Григорівни, доцента кафедри «Менеджмент», на ім’я ректора МЕГІ про надання внутрішнього сумісництва на 0,25 ставки на кафедрі «Економіка підприємства». Останні дані вказати самостійно.

6.15 Заява ГУР’ЄВОЇ Олени Леонідівни на ім’я директора ВАТ «УКРТЕЛЕКОМ» про надання учбової відпустки для складання випускних іспитів і проходження переддипломної практики на 44 календарних дні. Останні дані вказати самостійно.