Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ответи на механизацию.docx
Скачиваний:
33
Добавлен:
23.12.2018
Размер:
39.24 Кб
Скачать

75.Перевірка фактичної норми внесення добрив розкидачем 1 - рмг - 4 та регулювання його на рівномірність внесення добрив.

У розкидачів КСА-3, 1-РМГ-4, РУМ-3 перед початком роботи регулюють натяг транспортерів, ланцюгів і ременів передач, положення редукторів. Натяг транспортерів регулюють за допомогою натяжних гвинтів (1-РМГ-4, КСА-3) або регулювальних болтів (РУМ-3). Планки і прутки транспортерів повинні щільно прилягати до підлоги кузова. Провисання нижньої гілки транспортера допускається до 20-30 мм.

Натяг ланцюгів приводу механізму подачі транспортера у розкидачів РУМ-3, 1-РМГ-4, КСА-3 регулюють натяжними зірочками. Провисання нижньої гілки ланцюга не повинна перевищувати 20 -30 мм. Натяг ланцюгів привода робочих органів РУМ-3 регулюють натяжним гвинтом. Натяг ременя приводу лівого відцентрового диска розкидачі 1-РМГ-4 регулюють за допомогою гвинтів на полушківах дисків.

Для внесення мінеральних добрив ланцюг приводу транспортера у розкидачів КСА-3 і 1-РМГ-4 треба встановити на велику зірочку контрпрівода, щоб отримати меншу швидкість транспортера.