Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Розроблення нового товару.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
25.04.2019
Размер:
202.75 Кб
Скачать

2.1 Загальна характеристика підприємства

Сьогодні фірма «СЕЛЕНА» - один з найбільших виробників жіночого одягу не лише на українському ринку, але і на зарубіжному. Вісімдесятирічний досвід роботи, високі економічні показники дозволяють віднести «СЕЛЕНУ» до стабільних і успішних підприємств. На фабриці працює близько 900 чоловік. Потужності підприємства дозволяють випускати більше 500 тисяч виробів за рік.

Підприємство успішно досягає своєї основної мети - випуск якісного одягу, який задовольняє смаки як прибічників модного стилю, так і завжди актуального класичного. Група талановитих дизайнерів, модельєрів, художників, технологів розробляє щорік більше чотирьохсот нових моделей. Уміле поєднання сучасного дизайну, передових технологій, новітнього устаткування, а також висока якість, надійність, гнучкі ціни дозволяють фірмі бути конкурентоздатного на ринку жіночого одягу як в Україні так і закордоном.

Слідуючи традиціям попередніх поколінь фахівців, використовуючи накопичений ними багатогранний досвід, «СЕЛЕНУ» випускає широкий асортимент жіночого одягу: пальто, костюми, жакети, спідниці, брюки, плаття, блузи. У своєму виробництві підприємство використовує тканини і комплектуючі від провідних європейських виробників. Цехи оснащені сучасними високопродуктивними швацькими машинами відомих фірм DURKOPP, PFAFF, BROTHERS, JUKI, STROBEL, устаткуванням для волого-теплової обробки фірм MACPI, VEIT, KANNEGIESSER.

Фахівці підприємства гнучко реагують на нові тенденції моди. Розробка і проектування моделей виконується за допомогою сучасного комп'ютерного програмного забезпечення. Якість виробів фірми «СЕЛЕНА» підтверджена авторитетними вітчизняними і зарубіжними сертифікатами.

«СЕЛЕНА» веде свою діяльність по трьох напрямах, основних з яких є експорт готової продукції. Протягом ряду років фірма здійснює прямі експортні постачання в більш ніж десять країн Європи. Основні наші партнери – фірми КАРШТАДТ, КВЕЛЛЕ, НЕККЕРМАН, ЗІНН ЛЕФФЕРС, КАУФХОФ, ХАЛОНЕН та інші.

2. 2 Аналіз нового товару

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]