Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Географічне положення.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
28.04.2019
Размер:
193.51 Кб
Скачать

Уряд організації:

На Філіппінах Департамент навколишнього середовища і природних ресурсів (МОДР), через землі Бюро управління. Послуги Землі управління доручено адміністрування та управління державними землями, що належать державі землі і всіх інших землях, не поміщені під інші урядові установи в силу Співдружності Закон 141, з поправками, інакше відомий як закон про державну землі, кадастрова Закон 2259 Республіканський закон № 6657 інакше відомий як Всеохоплюючий закон про аграрну реформу.

В адміністративному процесі, розташування земель адміністративних титулів (патенти), покладається на секретаря МОПР через директора земель. З оприлюдненням Розпорядження 192, далі було делеговано регіональним директорам виконавчої влади (РЕО) і провінційної середовища та природних ресурсів Співробітники (PENROs), залежно від площі участь. З вищезазначеними системами, тому, Є чотири (4) державних органів, що беруть участь у зйомці і титулів діяльності, а саме, МОДР / ЛКМ / LMS, Міністерство аграрної реформи (DAR), Національна комісія у справах корінних народів (НЦІС) усі через адміністративний титулів , і судової суду, обласного суду Судова (RTC) та / або міського суду Судова (ВТС) кадастрового розгляду.

Участь приватного сектора:

Кадастровий Огляд проектів в попередні роки були виконані виключно Бюро земельних інспекторів. Тим не менш, з плином Закон 2989, який дозволив приватним геодезистів для проведення кадастрових проектів на поступки Бюро земель, кадастрова зйомка програми був прискорений. Закон був змінений Законом 3327 дозволити приватним кадастрові геодезистам переговори кадастрових зйомок з місцевих органів влади зацікавлених, але з технічним наглядом надається для Бюро земель.

Професійні організації або асоціації:

Геодезистів, нині відомий як геодезична Інженери, організовані у професійні організації під назвою "Геодезичні інженерів Філіппіни, Inc" (ПВС) у складі близько 5816 інженерів-геодезичних і близько 7000 молодших (асоційованих) геодезичні інженерів. Вони згруповані у районних та обласних голів. Щорічний збірки також проводиться і згруповані, як Північна Лусон Площа Асамблеї, Південної Лусон Площа Асамблеї, Visayas Площа Асамблеї і Мінданао Площа Асамблеї. Крім того, у щорічній конференції Національної також проводиться якому Рада керуючих обирає членів і, в свою чергу, Рада керуючих обирає з числа самих їх ГЕП національних посадових осіб. Представник ПВС Національна рада засідає в якості одного з членів Ставки та Журі під час проведення торгів Кадастровий проект обстеження. Це робиться для того, що не буде неупередженості серед членів Комітету в проведенні торгів;, що технічні вимоги на найвищому рівні можливе, і що ціна проекту є розумним, і т.д.

ГЕП був прийнятий і зареєстрований як члена на фіг при фактичній Дір. Concordio Д. Zuсiga як Національний президент ГЕП в 1993-1994 роках, але були зняті за несплату внесків, коли він уже не був президентом Національної цієї організації.

Ліцензування:

Рада Геодезична інженерів під Професійна комісія регулювання (КНР) поставлено завдання дати іспитів прагнуть інженерів геодезичних. У принципі, Є п'ять (5) об'єкти, охоплені ліцензування іспит, а саме: математики, геодезії, земельного законодавства, картографії та теорія і практика.

Іспит проводиться двічі на рік, щороку в лютому і серпні. Для того, щоб мати правоздавати  спит, заявник повинен бути володарем ступеня бакалавра в геодезичної техніки (BSGE).

Освіта:

BSGE як п'ять (5) році, звичайно, пропонують лише вісім (8) університетів: два (2) в Північній Лусон, один (1) в Центральний Лусон, два (2) в Манілі, один (1) в Bicol області, один (1) в Visayas і один (1) на острові Мінданао.

Щорічно менше ста (100) студенти закінчують навчання, в ході і близько половини взмозі передати Раді іспиту.

Звичайно, в основному включає в себе наступні теми: звичайна зйомка, геодезичні зйомки, закони про природні ресурси, земельного законодавства, математики, астрономії, картографії, фотограмметрії, кадастрова зйомка, літографії, найменших квадратів, гідрографія, маршрут зйомки, видобуток геодезії, землевпорядкування,фото-інтерпретації, гравіметрії, дистанційного зондування, супутники зйомки і комп'ютерних наук. Математика предмети розкидані від першого року до п'яти років, від алгебри до обчислення і матриці.

Тільки три (3) з десяти (10) студенти складають жінки і близько сорока відсотків(40%) працюють студенти.