Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Міністерство освіти і науки Україн1.docx
Скачиваний:
31
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
29.13 Кб
Скачать

Соціоматриця

Кого обирає

Хто обирає

Кількість отриманих балів

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1.

Вовчук А.

6

5

3

4

4

22

2.

Гірак Х.

1

3

1

2

1

8

3.

Корнілов О.

5

1

4

2

1

13

4.

Лимар І.

2

4

3

2

5

16

5.

Рудь В.

3

4

3

4

3

17

6.

Томілова О.

4

4

4

4

4

20

Соціометричне дослідження показує, що безсумнівним лідером підгрупи є Вовчук Андрій. Інші студенти отримали різну кількість голосів. Ніхто не отримав однакових результатів. Іншими “лідерами” є Томілова Ольга та Рудь Вікторія — група членства; інші студенти — референтна група.

Психолого-педагогічна характеристика студента групи пф-07-1 Факультету управління та інформаційної діяльності іфнтунГу Вовчука Андрія

Вовчук Андрій, 1990 року народження, українець.

За час проходження мною практики Вовчук Андрій проявив себе як здібний та наполегливий студент. Успішність Андрія є стабільною. Він має нахил до гуманітарних наук, тому особливо цікавиться іноземними мовами, перекладом. Студент усвідомлює свої обов'язки щодо навчання, тому старанно виконує усі завдання. Мотивацією до навчальної діяльності є бажання самозабезпечення та подальшого кар'єрного росту у сфері перекладу. Студент легко справляється з труднощами та завжди контролює свої емоції. Вовчук Андрій цілком розуміє та виконує навчальні завдання, завжди намагається дотримуватися розпорядку дня і вміє розподіляти завдання у порядку їх важливості та терміновості, тому труднощі у навчанні внаслідок браку часу та великих обсягів матеріалу не виникають; труднощі із засвоєнням нового матеріалу також відсутні.

У вільний від занять час студент активно займається самовдосконаленням та підвищенням власного рівня володіння мовами. Андрій цікавиться музикою, художньою літературою, вітчизняним та зарубіжним кінематографом, захоплюється мистецтвом та має стійкий намір стати хорошим спеціалістом.

Вовчук Андрій є кмітливим та дотепним, надзвичайно товариським, комунікабельним і завжди готовий прийти на допомогу друзям.

Студент поважає та дотримується правил поведінки, виконує дисципліновані вимоги, не спізнюється та систематично відвідує усі заняття. Андрій вміє працювати у колективі й користується гарним авторитетом в групі та колі друзів.

Студенту легко вдається знайти спільну мову з одногрупниками, викладачами. Андрій володіє такими основними рисами, як щирість, доброта, індивідуалізм, наполегливість, впертість, чесність та співчуття. Він має добре розвинену самокритичність та здатність до об'єктивної самооцінки. Неконфліктний, тому з ним легко працювати й знайти спільну мову.

Студент-практикант Фоменко Тетяна Олексіївна