Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка.ЕП_2010Контр_р.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
224.26 Кб
Скачать

Рецензія

на методичні вказівки щодо виконання контрольної роботи з дисципліни

«Економіка підприємства» для студентів заочної форми навчання

( Укладачі: І.А. Пан, В.Д. Мусієнко, Г.І. Матукова)

Метою видання методичних вказівок є надання студентам можливості засвоєння методології та відповідного інструментарію для успішного виконання контрольної роботи з дисципліни «Економіка підприємства».

Методичні вказівки містять такі елементи: як мета контрольної роботи, загальні вимоги до виконання контрольної роботи, критерії оцінювання та умови допуску студентів до іспиту, перелік завдань щодо контрольної роботи, рекомендовану основну й додаткову літературу, питання для підготовки до іспиту з вищезазначеного курсу.

Кожний варіант контрольної роботи складається з 5-и завдань: 1-3 –питання теоретичного характеру, 4-5- практичні завдання. Саме таке співвідношення теоретичних і практичних завдань дозволить з′ясувати якість підготовки спеціалістів до вирішення питань з проблем економіки підприємства у сучасних умовах господарювання. Теоретичні завдання спрямовано на висвітлення концепцій, методологій, підходів та інструментарію економіки підприємства в різних ситуація в умовах роботи виробництва.

Запропоновані критерії оцінювання знань студентів є диференційованими і адекватними рівню складності запропонованих контрольних завдань.

Методичні вказівки за своїм змістом, структурою та обсягом відповідають вимогам до методичних матеріалів.

Рецензент

к.е.н., доцент кафедри

економікипідприємств ЧорноморченкоН.В.