Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
зміст.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
6.12 Mб
Скачать

2. Господарська діяльність господарського об’єднання. Тип об’єднання та розподіл повноважень

Учасник Корпорації, який представляє свій регіон, має право обмежувати роботу менеджменту Корпорації у відповідному регіоні. Корпорація здійснює наступну діяльність:

Професійно презентує (просуває) кожного учасника для рекламних агенцій (надалі – РА) та отримує зворотній зв’язок від РА

За допомогою web-системи зручно обслуговує РА (вирішує проблеми оперативної доставки газет та документів)

Проводить особисті та групові презентації регіональної преси та кожного з членів ПУМГ – як лідера в своєму регіоні (на конференціях, круглих столах, лекціях у вищих навчальних закладах, тощо).

Професійно просуває регіональну пресу як рекламоносій №1

Розробляє рекламні пакети відповідно пропозицій агенцій

Працює в єдиних стандартах реклами, зручних для РА та клієнтів

Координує соціологічні дослідження

Проводить науково-практичні та маркетингові дослідження стосовно ефективності рекламування товарних груп у регіональній пресі та інших носіях, вивчае аудиторію та увагу до реклами.

За окремим рішенням Ради Директорів продає рекламним агенціям друкованих площ видань, які видають Учасники Корпорації, та отримує фіксовану або іншу оплату, розмір якої встановлюється Радою Директорів.

Корпорація має право на зайняття іншими видами економічної (господарської) діяльності, які не заборонені законодавством України.

Види діяльності, що потребують отримання спеціальних дозволів (ліцензій), здійснюються після отримання Корпорацією відповідних дозволів (ліцензій).

Корпорація має право входити до інших об’єднань.

Фінансування діяльності Корпорації здійснюється за рахунок її господарської діяльності та за рахунок членських внесків Учасників Корпорації.

Для утримання та забезпечення діяльності Корпорації Учасники регулярно сплачують внески, розмір та порядок внесення яких встановлюється Радою Директорів.

В якості внеску можуть бути внесені грошові кошти або майно.

Внески Учасника у вигляді майна оцінюються Радою Директорів.

Майно та кошти, що сплачуються в якості внесків, не можуть бути отриманими Учасником при його виході з Корпорації.

На сьогоднішній день П.У.М.Г. є представником 14 регіонів з такими виданнями: м. Одеса, "Одеська життя", "На пенсії" м. Вінниця, «RIA», «20 хвилин» м. Тернопіль, «RIA плюс», «20 хвилин» м. Житомир, «20 хвилин» м. Чернівці, «Молодий Буковинець», «Ріо Чернівці» м. Суми, «Данкор», «ДС Експрес» м. Рівне, «ОГО», «Рівненська газета» м. Донецьк, «Донбас» м. Чернігів «7 днів», «Оголошення по середах», «У кожен дім» м. Полтава «Жовта газета» м. Херсон, «Гривна», «Прямо в руки» м. Запоріжжя, «МИГ» м. Черкаси, «Вечірні Черкаси» м. Хмельницький, «Всім» м. Ужгород, «Афіша Закарпаття»

П.У.М.Г. - Це загальний офіс лідерів регіональної преси по роботі з РА в Києві.

Ми:

- Професійно презентуємо (просуваємо) кожного учасника П.У.М.Г. для 60 агенцій і щотижня отримуємо зворотний зв'язок від РА.

- За допомогою web-системи зручно обслуговуємо РА (даємо можливість зробити он-лайн замовлення і розрахувати медіаплан, вирішуємо проблеми оперативної доставки газета і документів).

- Проводимо особисті та групові презентації регіональної преси та кожного з учасників П.У.М.Г. - Як лідера у своєму регіоні (на конференціях, круглих столах, лекціях у вищих навчальних закладах).

- Професійно просуваємо регіональну пресу як рекламоносій № 1.

- Працюємо в єдиних стандартах реклами, зручних для РА і клієнтів.

- Розробляємо медіаплани на замовлення РА.

- Координуємо соціологічні дослідження і підтверджуємо кількісні та якісні показники аудиторій видань П.У.М.Г.

- Проводимо науково-практичні та маркетингові дослідження стосовно ефективності рекламування 25 товарних груп в регіональній пресі та інших носіях, вивчаємо аудиторію і увагу до реклами.

Засновник корпорації Олександр Човган.

Вищим органом управління Корпорацією є Рада Директорів.

Рада Директорів складається з директорів юридичних осіб – Учасників Корпорації або призначених Учасниками представників.

Рада Директорів обирає Голову Ради Директорів строком на 2 роки.

Голова Ради Директорів скликає чергові та позачергові збори Ради Директорів; головує на зборах Ради Директорів, керує роботою Ради Директорів; підписує від імені Ради Директорів протоколи, рішення, акти, інші документи, що створюються Радою Директорів на виконання своїх функцій; виконує інші функції, покладені на нього цим Статутом та рішеннями Ради Директорів; пропонує на розгляд Ради Директорів кандидатуру Генерального директора та пропонує на розгляд Ради Директорів питання щодо звільнення Генерального директора з посади. Рішення Голови Ради Директорів стають чинними після ратифікації їх Радою Директорів.

Рада Директорів приймає рішення щодо діяльності Корпорації на своїх зборах, які скликаються Головою Ради Директорів за необхідністю, але не рідше ніж один раз на 6 місяців. 30% членів Ради Директорів вправі ініціювати скликання зборів Ради Директорів.

Член Ради Директорів вправі передати свої повноваження на зборах Ради Директорів іншому члену Ради Директорів (або Голові Ради Директорів).

Кожний член Ради Директорів (у тому числі й Голова Ради Директорів) має один голос.

Рада Директорів вирішує всі питання, які пов’язані з діяльністю Корпорації; призначає Генерального директора Корпорації.

Збори Ради Директорів вважаються повноважними, якщо на них присутні 60% членів Ради Директорів

Рішення приймаються Радою Директорів, якщо за них проголосували 60% всіх членів Ради Директорів.

Як правило, голосування здійснюється членами Ради Директорів особисто на зборах Ради Директорів. За погодженням 60% членів Ради Директорів допускається голосування методом опитування, електронного голосування.

Рішення Ради Директорів оформлюються протоколом.

Будь-яке рішення, прийняте Радою Директорів є обов’язковим до виконання всіма Учасниками Корпорації.

Рада директорів приймає рішення щодо повного чи часткового розподілу прибутку, але в будь-якому випадку розподіл проводиться в рівних долях між учасниками.

Для виконання рішень Ради Директорів, здійснення поточного керівництва та представництва Корпорації, Рада Директорів призначає виконавчий орган – Генерального директора Корпорації.

Генеральний директор є підзвітним Раді Директорів і організує виконання її рішень.

Генеральний директор не може бути одночасно Головою Ради Директорів.

Генеральний директор може бути призначений також і не зі складу членів Ради Директорів.

Генеральний директор без доручення діє від імені Корпорації, представляє її інтереси у відносинах зі всіма вітчизняними і іноземними юридичними особами та громадянами, укладає договори, в тому числі трудові, затверджує штатний розклад, правила внутрішнього розпорядку, видає доручення, відкриває в банках поточні та інші рахунки, користується правом розпорядження коштами, видає накази і дає вказівки, обов’язкові для всіх найманих працівників Корпорації; виконує інші дії‚ що випливають зі статутних завдань Корпорації.

Головний бухгалтер, керівники підрозділів, інші наймані працівники призначаються на посаду і звільняються з посади Генеральним директором.

Рада Директорів призначає ревізійну комісію в складі трьох осіб.

Кожний член Ради Директорів має право надавати письмові поради Генеральному Директору.