Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Виробнича практика студент.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
22.08.2019
Размер:
176.64 Кб
Скачать

4. Дисципліна «Ріелторська діяльність»

4.1

Види ріелторських послуг. Технологія їх надання

Знати:

  • послуги ріелторських компаній;

Вміти:

  • орієнтуватись у діяльності ріелтора;

  • надавати послуги з операції у сфері нерухомості

Ознайомитись: з

  • технологією надання послуг клієнту;

  • з правилами етикету

4.2

Зразки документів при оформлення угод

Знати:

  • види угод, які заключаються при операціях з нерухомістю;

Вміти:

  • укладати договори оренди, купівлі-продажу

Ознайомитись: з

  • законодавчими актами у сфері нерухомості

Скласти:

Договір купівлі-продажу, договір оренди, договір застави

7. Індивідуальні завдання

Перед виходом на виробничу практику студенти додатково до програми виробничої практики одержують індивідуальні завдання.

Метою виконання індивідуальних завдань під час виробничої практики є надбання студентами умінь та навичок самостійного розв’язання навчальних, дослідницьких або організаційних завдань. Виконання індивідуального завдання активізує діяльність студентів, розширює їх світогляд, підвищує ініціативу, робить проходження практики конкретнішим і спрямованим на більш якісну підготовку студента до державних кваліфікаційних екзаменів.

Студенти самостійно обирають одну з тем індивідуального завдання за орієнтовним переліком тем індивідуальних завдань. Розподіл індивідуальних завдань між студентами здійснюється за погодженням з керівником практики від навчального закладу, тема індивідуального завдання закріплюється за кожним студентом. Порядковий номер теми індивідуального завдання фіксується у журналі академічної групи на окремій сторінці (“Виробнича практика”) і підтверджується підписом студента-практиканта. Декілька студентів групи можуть виконувати однакові теми індивідуальних завдань з практики. При цьому кожен студент виконує таку тему самостійно. Не допускається дублювання та ідентичність кількох звітів про виконання індивідуальних завдань.

При виконанні індивідуального завдання та написанні звіту з виробничої практики в частині виконання індивідуального завдання необхідно орієнтуватись на наступні вимоги:

1. Індивідуальне завдання є невід’ємною, додатковою частиною виробничої практики, до якої застосовуються загальні вимоги щодо проходження практики.

2. В звіті з виробничої практики індивідуальне завдання становить окремий розділ.

3. Звіт про виконання індивідуального завдання починається з теоретичного обґрунтування актуальності та необхідності опрацювання теми індивідуального завдання.

4. В подальшому необхідно визначити економічний зміст певного фінансового процесу, показника діяльності суб’єкта господарювання тощо; вказати нормативно-правову базу, якою регулюється предмет дослідження; проаналізувати предмет дослідження з точки зору складових елементів (структурних компонентів), з’ясувати причинно-наслідкові зв’язки предмету дослідження з загальноекономічними процесами.

5. Необхідною частиною звіту про виконання індивідуального завдання з виробничої практики є використання певних документів (первинних документів, бухгалтерських регістрів, декларацій, розрахунків, актів тощо), які ілюструють предмет дослідження.

6. У висновках необхідно проаналізувати доцільність та ефективність існування предмету дослідження; прослідкувати перспективи розвитку у зв’язку з економічними реформами в Україні; запропонувати власний погляд на предмет дослідження.

7. Література, яка використовується при виконанні індивідуального завдання, включається до загального списку використаної літератури.

Індивідуальні завдання включаються до тематичного плану та завершують звіт з виробничої практики.