Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Пояснительная записка(без экономики).doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
22.08.2019
Размер:
818.69 Кб
Скачать
      1. Перемички

Над дверними та віконними отворами влаштовано перемички для підтримання вище лежачої конструкції.

Перемички збірні залізобетонні, виготовлені з тяжкого бетону класу В20, робоча арматура зі сталі класу А-III та Вр I. Перемички застосовано брускові шириною 120 мм та висотою 65 мм при довжині 2 м, висоту 140мм при довжині 3м.

1.4.5 Плити перекриття та покриття

У проектній будівлі використовують багатопустотні панелі перекриття, виготовлені з бетону класу В35. Повздовжня арматура класу А-II,поперечна – А-I, а також армування стальними сітками Вр I. Використовують панелі довжиною від 4,2 до 9 м, шириною від 1 до 1,5 м та товщиною 220 мм. Також використано плити нестандартного розміру, виготовлених на замовлення.

Плити спираються на цегляну кладку на 200мм, а також на залізобетонні балки перекриття.

Між собою та з цегляними стінами плити з’єднуються стальними анкерами. Стальні анкери виготовлені зі сталі класу А-I та зварюються з

монтажними петлями. В деяких частинах влаштовують монолітні частини перекриття з бетону класу В15 та армуванням стальними сітками класу Вр I.

Плити перекриття використано такого ж розміру, як і плити перекриття. Монтаж та з’єднання здійснюється так само.

1.4.6 Сходинкові марші та майданчики, внутрішньоквартирні сходи

Для з’єднання між поверхами влаштовано залізобетонні сходові марші та клітини. Сходові марші з фрізовими приступками для будівель висотою поверху 3,3 м. Марші призначені для двомаршевих сход, виготовлені з бетону В22,5 і армовані просторовими арматурними каркасами. Робоча арматура класу А-III,конструктивна Вр I. Марш має 11 ступеньок, шириною 1050 мм. Для зручного руху людей висота ступеньки 150 мм, а нирина – 150 мм. Між маршами передбачено отвір в плані 100 мм для пропуску пожежних шлангів. Для безпечності і зручності руху по сходинковим маршам влаштовують металеві огородження з поручнями висотою 0,9 м.

Сходинкові майданчики виготовлено з тяжкого бетону В15, робоча арматура класу А-III,конструктивна Вр I. Ширина майданчиків 2200 мм.

ёВнутрішньоквартирні сходи - дерев’яні (з дуба), з окремих елементів. Ширина марша 900 мм, ширина ступеньки – 260 мм, висота – 183 мм. Висота поручнів 900 мм. Марш має 7 ступеньок.

1.4.7. Перегородки

В проектованому будинку влаштовано перегородки з цегли глиняної звичайної товщиною 120 мм в ½ цеглини, та гіпсокартонні товщиною 100 мм. Висота перегородок 3 м. Цегляні перегородки довжиною більше 5 м, то перегородку армують пачечною сталлю перерізом 1,5×25 мм, які вкладаються в горизонтальні шви через кожні 6 рядів кладки. Кінці арматури зв’язують з основними конструкціями будинку.

1.4.8 Вікна, двері, вітражі

Віконні, дверні та балконні блоки, вітражі, а також остеклення лоджій з металопластику. Колір віконних, дверних та балконних блоків, вітражів перших поверхів – білий.

Вікна являють собою світло прозорі огородження, що забезпечують природне освітлення приміщень. Віконні блоки влаштовано відповідно до норм становлять 1/5 площі приміщення.

Віконні, дверні та балконні блоки влаштовано з металопластикових теплих трьохкамерних профілів з заповненням однокамерним склопакетом

з енергозберігаючим склом, товщина скло пакету 2 мм, опір теплопередачі 0,5-0,52 м2·с/Вт. Вікна та вітражі сходинкових клітин виконано з металопластикових теплих трьохкамерних профілів з заповненням двохкамерним склопакетом товщиною 28 мм, опір теплопередачі 0,48-0,5 м2·с/Вт. Віконні блоки влаштовують одно- і двохстворчаті.

Матеріал стойок і ригелів вітражів металопластикові теплих трьохкамерні профілі з заповненням однокамерними і двохкамерними склопакетом з енергозберігаючим склом, опір теплопередачі 0,5-0,52 м2·с/Вт.Товщина скло пакету відповідно 2, 28 мм. Застосовано вітражі як прямокутного, так і радіального перерізу, які об’єднуються в стрічку. Вітражі лоджій виконано з металопластикових профілів одно- і двохкамерних з заповненням одинарним склом.

Всі двері об лаштовані врізними замками. Двері використано глухі і з остекленням.

Вхідні двері в будинок та квартири, протипожежні двері і сходи влаштовано металічні.