Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Документи з кадрово-контрактних питань.docx
Скачиваний:
16
Добавлен:
04.09.2019
Размер:
1.22 Mб
Скачать

Автобіографія

Прізвище Гаргай (Хмельницька)

Ім’я Христина по батькові Романівна

Народилась 19 вересня 1967 року в сім’ї службовців у м.Львові. Українка. У 1974 році пішла в перший клас середньої школи № 28 ум.Львові, а у 1984 році закінчила середню школу №76 м.Львова, у цьому ж році поступила до Львівського політехнічного інституту на радіотехнічний факультет.

В 1989р. закінчила повний курс названого інституту за спеціальністю хімічна технологія кераміки та вогнетривів та здобула кваліфікацію інженера, хіміка-технолога.

З серпня 1989 року до червня 1994 року працювала у Львівському відділенні інституту „УкрбудмНДІпроект” на посаді інженера-технолога.

З червня 1994 року працювала в Личаківській районній адміністрації Львівської міської ради спочатку на посаді інспектора (спеціаліста 1-ї кат.) квартирно-житлового відділу, з листопада 2000р. - на посаді спеціаліста 1- ї кат. загального відділу, а з жовтня 2001р. - на посаді головного спеціаліста організаційного відділу.

Одружена, виховую двох дітей.

Чоловік – Гаргай Андрій Іванович, народився 16.12.1967 р. в сім’ї робітників. Українець.

Син - Гаргай Андрій Андрійович, народився 19.04.1995р.н., учень 1-го класу Львівської гімназії міжнародних відносин

Донька - Гаталяк Марія Андріївна, народилася 14.03.1997р.н., учениця 3-го класу СШ № 76.

Батько - Хмельницький Роман Іванович, 04.09.1932 р.н. помер 05.02.1997р.

Мати – Хмельницька Ірина Павлівна, 12.01.1932 р.н., пенсіонер.

Ні я, ні члени моєї родини під слідством не перебували, та до кримінальної відповідальності не притягалися.

10.04.2005р. Х.Гаргай

2. Характеристика

  • Характеристика — це документ, в якому дається оцінка ділових і моральних якостей працівника за підписами представників адміністрації. Це офіційний документ, який видає адміністрація на прохання працівника.

Характеристику пишуть або друкують у двох примірниках, один з яких видають особі, а другий (копію) підшивають до особової справи. Текст викладають від третьої особи.

Основні реквізити характеристики:

  1. Назва документа й прізвище, ім'я, по батькові того, кому видається характеристика.

  2. Рік народження, освіта.

  3. Текст, де зазначено, з якого часу працює чи вчиться особа, як ставиться до виконання своїх службових обов'язків, який має рівень професійної майстерності, авторитет у колективі.

  4. Дата складання.

  5. Підпис відповідальної службової особи й гербова печатка організації, яка видала характеристику.

Зразки характеристик:

Характеристика

Ткаченко Антоніми Андріївни, студентки музично-педагогічного факультету, 1974 року народження, освіта вища незакінчена.

Ткаченко А. А. вчиться на V курсі музично-педагогічного факультету Національного педагогічного університету імені М.Драгоманова. До навчання ставиться сумлінно, постійно підвищує свій професійний рівень. За час навчання в університеті Ткаченко підготувала й провела відкриті уроки, організувала концерти для інвалідів-«афгащів». З першого курсу працює над темою дипломної роботи, виступала на звітній науковій конференції студентів.

Ткаченко А. А. виконує громадські доручення, успішно працює старостою 57 ої групи. Вимоглива до себе, вона користується повагою серед товаришів і викладачів факультету.

Характеристика видана для...

Декан музично-педагогічного факультету (підпис) С.А. Коваленко

  • Рекомендаційний лист

Існує кілька підходящих категорій людей, які можуть написати рекомендаційний лист:

  1. 1. Люди, які можуть підтвердити твої осввітні успіхи в студентські роки. Це можуть бути: декан, завідувач кафедрою, науковий керівник, куратор або керівник проекту, у якому ти брав участь (конференція, семінар, підготовка науково-методичної літератури, розробка технічних стендів і т.д.).

  2. Люди, які можуть підтвердити твою професійну компетенцію для певної посади. Це можуть бути: твій начальник з попереднього місця роботи (але не нижче начальника відділу), людина, для якого ти робив проект або навіть згадані вище працівники сфери освіти.

  3. Також можуть даватися особисті рекомендації (для визначення твого психологічного типу) усіма вище перерахованими людьми, включаючи твоїх колег.

Тільки не варто просити рекомендації в друзів, оскільки вони особи зацікавлені і їхню рекомендацію просто не візьмуть до уваги. Не забувай - всі листи можна перевірити, зв'язавшись із людиною, що тебе рекомендує.Часто тим, в кого просять скласти рекомендаційний лист, важко написати його самостійно, і тоді тобі прийдеться написати їм хоча б чернетку, з якою вони погодитися, виправлять і доповнять. У такий спосіб тобі потрібно знати, що потрібно розповісти про себе. Що повинне бути в рекомендаційному листі? Що може довідатися для себе роботодавець із рекомендаційного листа?

  •   Як довго рекомендуючий знає тебе.

  •   Де й коли ти працював або вчився.

  •  У чому полягала твоя робота або допомога й конкретно що ти робив і чого досяг (у роботі/навчанні).

  •  Які твої сильні сторони може відзначити рекомендуючий і у чому тобі (на його думку) варто вдосконалюватися. Це дуже важливий момент - головне не перехвалити, пара - трійка недоліків додасть реалістичності рекомендаційному листу.Для якої роботи може порекомендувати тебе людина, від чийого імені пишеться лист, і чому він (вона) зробив (-ла) такі висновки.

  • Рекомендаційні листи пишуться на бланку компанії й підписуються або керівником компанії, або безпосереднім начальником.

  • Для потенційного роботодавця це, скоріше, гарантія того, що майбутній співробітник справді працював у компанії, виконував певне коло обов'язків і залишив компанію "з миром", зберігши про себе гарне враження.

  • Рекомендація – поки що досить екзотичний для нашого ринку праці документ. І її треба сприймати не як гарантію працевлаштування, а як приємне доповнення, яке прикрасить вашу зустріч із роботодавцем.

Структура рекомендаційного листа:    1. Заголовок (" Рекомендаційний лист ").    2. Підтвердження факту роботи або навчання в даній організації.      3. Короткі характеристики досягнень і виявлених якостей.    4. При написанні листа від попереднього роботодавця також включаються причини звільнення з компанії.    5. Безпосередні рекомендації.    6. Контактні координати особи, від імені якого пишеться лист.    7. Його посада, прізвище, ім'я, по батькові.    8. Підпис і печатка компанії/університету. Вимоги по оформленню рекомендаційного листа такі ж, як і до будь-якого ділового листа:

стислість, правдивість, грамотність, а головне - зазначення лише тієї інформації, що буде корисна для бажаної посади. Успіху в процесі рекомендацій! Приклад: Рекомендаційний лист Інні Вікторівні Тульчин Сьогоденням підтверджую, що Інна Вікторівна обіймала посаду бухгалтера по обліку матеріальних цінностей у відділі бухгалтерії  ТОВ «ХХХ» з 12 вересня 2004 р. по 3 лютого 2007 р. За час роботи Інна зарекомендувала себе, як старанний і надійний працівник. У її обов'язки входили реєстрація матеріальних доручень, виписка накладних, рахунків, оформлення податкових відомостей, звірення з картками складського обліку, проведення інвентаризації. Вона швидко освоїла всі обов'язки й відмінно з ними справлялася. Інна не зупинилася на досягнутому й допомагала у зведенні бухгалтерських балансів і видачі заробітної плати співробітникам. По стилю роботи Інна схильна до роботи в команді, демонструючи ретельність по даним їй дорученням. Вона легко входить у контакт із новими співробітниками, старанна, уважна й пунктуальна. У цілому можу охарактеризувати Інну як відмінного працівника й перспективного співробітника.

Рекомендація дана Петрову Ігорю Івановичу

Вищезазначений співробітник був найнятий нашою компанією на посаду менеджера проектів. Він здійснював управління проектами компанії, підбір тимчасового персоналу, ведення переговорів і подальших комунікацій із партнерами в рамках проектів. У обов'язки І.І. Петрова входила також своєчасна підготовка і здача звітів бізнес-директору підприємства. Особливо хочеться відзначити його досягнення в роботі з партнерами – за час його роботи над увіреними проектами доходи одного з партнерів зросли на 7%, іншого – на 9%. Він показав себе ініціативним, грамотним фахівцем і добросовісним співробітником. Я без вагань рекомендував би його на аналогічну посаду в іншу компанію.