Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
103.3 Кб
Скачать

7 Захист звіту навальної практики

Після закінчення практики студенти представляють на циклову комісію підготовлені звіти про виконання програми навчальної практики. Звіт перевіряється і допускається до захисту керівником практики від коледжу. Студент складає диференційований залік в присутності комісії та терміни затверджені навчальним відділом. До комісії з прийому захисту практики входять:

  • керівник практики від коледжу;

  • голова випускаючої циклової комісії;

  • представник керівництва навчального відділу.

Захист звіту з навчальної практики відбувається за розкладом. Розклад захистів вивішується на інформаційному стенді, доводиться до старост груп. Оскільки студенти зобов’язані регулярно переглядати навчально-організаційну інформацію, відповідальність за власну поінформованість про строки захисту вони несуть самі.

Неявка студента на захист практики у встановлені для захисту строки без поважної причини призводить до автоматичного зниження оцінки на один бал. Перенесення строків захисту здійснюється лише на підставі попередньої домовленості з керівником практики за наявності поважної причини.

На захист студент повинен представити керівникові звіт з практики, оформлений відповідно до вищезазначених вимог і залікову книжку.

Остаточна оцінка практики визначається на підставі результатів захисту практики Студенту виставляється диференційована оцінка ("відмінно”, “добре”, “задовільно”, “незадовільно”), яка заноситься до залікової книжки та відомості проходження практики.

При оцінюванні беруться до уваги:

- якість змісту і правильність оформлення звіту і щоденника;

- якість доповіді;

- якість відповідей студента на запитання у процесі дискусії;

- відзив керівника від бази практики.

Захист практики оцінюється за шкалою:

12-10 балів - студент дав обґрунтовані, глибоко продумані відповіді на запитання; виклав матеріал у логічній послідовності; зробив узагальнення і висновки; брав участь у заходах установи, виконав НДРС.

9-7 балів - студент володіє знанням матеріалу на рівні попереднього пункту, але викладений ним матеріал має деякі вади, пов'язані з повнотою та глибиною висвітлення питань, є незначні недоліки в оформленні звіту;

6-4 бали - студент виклав матеріали практичного завдання поверхово, при захисті демонструє слабке знання матеріалу або дає неправильні відповіді.

3-1 бали - студент не виконав програму практики.

Захист практики відбувається в наступному порядку: студент протягом 4-6 хвилин робить доповідь, в якій викладає підсумки практики, відповідає на запитання, після чого комісія оцінює студента

Оцінка студента за практику враховується нарівні з іншими оцінками, що характеризують успішність студента.

Після захисту, звіти з практики здаються на циклову комісію «Менеджмент організацій транспорту», де вони зберігаються установлений термін (три роки). Після цього звіти з практики списуються по акту і знищуються.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]