Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
кпіз готельний менеджмент.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
06.09.2019
Размер:
243.2 Кб
Скачать

4. Діяльність готельної мережі Radisson Hotels.

Radisson Hotels & Resorts – одна з найбільших світових готельних компаній, що представляє повний набір готельних послуг.

Мережа готелів Radisson SAS була створена у 1994 році, коли SAS International Hotels (SIH) об’єднала зусилля з брендом Radisson для спільного відкриття та управління готелями на території Європи, Близького Сходу та Африці. Новий унікальний готельний бренд  швидко ріс та здобував світову репутацію за іноваційний підхід, дизайн та високий рівень обслуговування. Готелі Radisson SAS, що відкривалися в останні роки, являють собою «нове покоління» - сучасні готелі, що вирізняються цікавими архітектурними рішеннями  та яскравим дизайном, і стали невід’ємною частиною бренду.

Заміна SAS на Blu почалася у 2009 році та успішно завершилась у 2010. Слово Blu виникло як природна відповідь на пошук нового візуального символу, що мав на меті замінити «синій квадрат» SAS. Воно просте, коротке та абсолютно обгрунтоване, до того ж його застосування сприяє тому, щоб надати новизни  бренду без кардинальних змін.

Також важливо,  що нова назва зберігає та навіть підсилює графічний символ – «синій квадрат», який легко впізнають в країнах Європи, Ближнього Сходу та Африці. Після такого важливого кроку вперед до нових цілей та задач, Radisson Blu в той самий час зберігає спадок унікального бренду. Ці цілі були озвучені Куртом Ріттером,  Президентом Radissson Hotel Group: «Під назвою Radisson Blu ми прагнемо стати найбільш динамічною у розвитку готельною мережею у верхньому ціновому сегменті у світі».

Генеральний менеджер готелю Radisson Blu у Києві, Чарльз Оттер, додає: «Я радий, що наш готель у Києві приєднається до колег на території Європи, Ближнього Сходу та Африці. Це визначний момент у житті готелю, до якого ми довго йшли. Із тисячі запропонованих ідей, символ Blu виник як самий логічний вибір. І, враховуючи звичну увагу до деталей, було скорочено BLUE до  Blu, для створення ледь відчутної відмінності. Blu – як і наш бренд – сучасний у сприйнятті, з європейським підходом, яскравим та таким, що легко запам’ятовується, дизайном».

Radisson Blu Hotel, Kyiv належить до The Radisson Hotel Group - однієї із компаній світової готельної індустрії, що найбільш динамічно розвивається. Портфель Групи нараховує більше 415 діючих та тих, що будуються, готелів із номерних фондом 90000 кімнат у більш ніж 60 країнах.. В компанії діє програма Responsible Business ("Відповідального Бізнесу"), яка працює у напрямках:

1) турбота про безпеку та здоров'я гостей та співробітників,

2) повага до культурних та етичних цінностей місцевої спільноти та

3) скорочення негативного впливу на оточуюче середовище.

Radisson Blu Hotel, Kyiv став флагманом міжнародних готельних мереж у місті. Зручно розташований у дипломатичному центрі міста, Готель пропонує 255 просторих кімнат із безкоштовним доступом в Інтернет, італійським рестораном та лаунж баром,  конференц-залом вмісткістю до 250 чоловік та 4 кімнат для переговорів. У березні 2011 року готель був відзначений міжнародним еко-сертифікатом Green Key.