Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
MV_z_virobnichoyi_praktiki_ZDIA_-_novi.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
212.48 Кб
Скачать

Для органів соціального страхування.

    1. Виконати структурно-динамічний аналіз доходів і видатків фонду або його регіонального відділення.

    2. Вивчити галузеву звітність, по можливості проаналізувати територіальний розподіл доходів і видатків установи.

    3. Дати оцінку нововведенням у сфері відповідного виду соціального страхування, в зв’язку з реформуванням сфери соціального страхування.

Для органів державного управління.

  1. Дати оцінку роботи відділу, де ви проходите практику, як елемента, що виконує функції державного регулювання фінансового або фондового ринків держави.

  2. Продумати методику визначення ефективності роботи відділу у грошовому вираженні (надходження коштів до державного бюджету, покращення показників роботи підприємств з якими співпрацює відділ, акумуляція фінансових ресурсів у нашій державі тощо).

  3. За запропонованою методикою виконати необхідні розрахунки.

3. Форми та методи контролю

За проведенням практики здійснюється поточний та підсумковий контроль виконання окремих завдань, розділів і всієї практики в цілому.

На підприємстві, в установі (базах практики) існує встановлений режим праці, правила внутрішнього розпорядку, які студент повинен суворо дотримуватися.

Поточний контроль роботи студента на базі практиці здійснює керівник практики від виробництва, який призначається наказом по підприємству та безпосередньо організовує і контролює проходження практики студентами відповідно до робочої програми. Він здійснює перевірку щоденника практики, матеріалів звіту, забезпечує методичну допомогу, керівництво та контроль за виконанням студентом робіт передбачених програмою практики, пише відгук про роботу студента.

Одночасно контроль за виконанням програми практики і наданням методичної допомоги здійснює керівник практики від університету. Останній призначається наказом від університету на період аналітичної виробничої практики студента.

Будь-які порушення при проходженні практики (техніки безпеки, трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку тощо) фіксується керівником практики від виробництва і відображається у відгуку керівника практики про роботу практиканта в щоденнику практики. Про порушення повідомляється в установленому порядку в університет.

Підсумковим контролем є залік з виробничої аналітичної практики бакалавра у вигляді захисту звіту, під час якого перевіряється якість набутих студентом знань і вмінь.

4. Використання робочого часу проходження практики

Для забезпечення своєчасного виконання студентом програми аналітичної виробничої практики пропонується орієнтований графік проходження практики. Практикантам дозволяється самостійно відкоригувати наведені нижче рекомендації відповідно до умов та бази практики з огляду на раціональне планування і використання відведеного навчальним планом часу.

Таблиця. Використання робочого часу проходження аналітичної виробничої практики

п/п

Елементи витрат робочого часу

Кількість днів

1

2

3

1.

Оформлення на виробничу практику, інструктаж з охорони праці

1

2.

Виконання самостійних і виробничих завдань безпосередньо на робочому місці, в відділах бази практики

8

1

2

3

3.

Проведення учбових занять і екскурсій

1

4.

Виконання індивідуального завдання

6

5.

Ознайомлення з питаннями охорони навколишнього середовища і праці

2

6.

Оформлення результатів виробничої практики

2

Всього

20

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]